FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Porsche Taycan – Reportaj Video AutoBlog.MD

Aglomerație mare şi la standul Porsche de la Salonul Auto de la Frankfurt. Dacă acum patru ani, tot aici, a fost prezentat conceptul primului electromobil, iată-l acum ca model de serie! Se numeşte Taycan şi este o maşină sport de înaltă performanţă, capabilă să înregistreze o autonomie de până la 450 de km!

Aici am văzut-o în mai multe culori, dar şi în două versiuni iniţiale care sunt de top: Turbo şi Turbo S! Ambele sunt dotate cu două motoare electrice şi pot genera până la 680 şi 761 de CP respectiv. Cel mai agil poate face 0-100 de km/h în doar 2.8 secunde!

Noul Taycan este un electromobil cu patru locuri pentru pasageri, oferit cu un interior complet fără piele pentru prima dată şi cu până la cinci ecrane color care vin să înlocuiască practic toate butoanele. Cockpit-ul înalt digitalizat dispune de mai multe soluţii de conectivitate inovatoare, iar designul său l-am putea revedea şi pe alte viitoare modele ale mărcii.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: Porsche, Carscoops)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/