(video) Ana Revenco: „Polițiști vor sta la cele mai periculoase treceri din capitală”. Reacția unui echipaj de poliţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ministrul MAI, Ana Revenco, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că polițiști vor sta la cele mai periculoase treceri pentru pietoni din capitală. “Reacția” unui echipaj de poliţie pe strada Calea Moşilor din capitală este demnă de un No Comment!

Din câte se pare membrii acestuia nu auzit despre un astfel de ordin (corect, căci decizia ar fi intrat în vigoare vineri, 13 ianuarie, atunci când a fost anunţată, iar cele întâmplate în imagini datează din 12 ianuarie).

Oricum, această demonstrație arată că “nu ar ţine de competența” tuturor echipajelor să cedeze trecerea pietonilor. Iar exemplul a fost luat de alţi doi civili cu drept de conducere…

VIDEO: facebook.com/petru.craciun.56

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise