(video) Exclusiv pentru clienții fideli. Tesla Cybertruck Foundation Series poate costa peste 100.000 de dolari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Tesla Cybertruck poate fi mai scump decât s-a anunțat! A devenit cunoscut faptul că acum se produce și se livrează o ediție de start exclusivă pentru clienții fideli ai mărcii care nu au renunțat la precomandă de-a lungul anilor, primind un mesaj în acest sens. Tesla Cybertruck Foundation Series are un preț care poate ajunge la 120.000 de dolari.

Ediția limitată are la bază versiunea AWD cu două motoare ori Cyberbeast cu trei motoare, care au un preț de start de 80.000 și respectiv 100.000 de dolari. La aceste sume se mai adaugă alți 20.000 de dolari.

Dar echipamentul include aproape toate opțiunile și accesoriile disponibile: sistemul Full Self-Driving, abonament online pe viață Premium Connectivity, încărcător Universal Wall Connector, sistem Powershare Home Backup (permite livrarea energiei din baterie într-o rețea casnică), anvelope de teren cu jante de 20 inchi, o gravare exclusivă cu laser (+ una suplimentară cu un cerber pentru Cyberbeast), grafică exclusivă în cabină, bara de lumină deasupra parbrizului (doar pe Cyberbeast), etc.

Și totuși mai există lucruri care pot face acest pickup mai scump: de exemplu, în listă nu este inclus acel Range Extender, o baterie suplimentară care se va monta în benă pentru a păstra un centru de greutate optim și care costă alți 16.000 de dolari. Această baterie va fi disponibilă abia spre sfârșitul lui 2024. Cei care o rezervă acum vor avea prioritate în ce privește instalarea.

Dar valoarea principală a versiunii de bun venit nu constă în taxele suplimentare și gravările cu laser. Potrivit InsideEVs, versiunea Foundation Series va exista într-un număr limitat de 1.000 de exemplare, care vor fi oferite clienților cu prioritate, începând cu această lună de decembrie! Livrările au început deja, dar numai în două state – Texas și California.

Pentru această ediție limitată este mai mult decât valabilă seria de restricții anunțată anterior:

Vezi și:

Cmentariile sunt închise