(foto) Tesla propune contra plată “vopsele” și “geamuri sparte” pentru noul Cybertruck, alături de varianta pentru copii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Tesla Cybertruck a fost lansat și este disponibil pentru a fi comandat, mai exact la moment se poate rezerva un loc în rând pentru a putea plasa comanda. Rezervarea costă 250$ rambursabili și compania îl va notifica/invita pe client în configurator când îi va ajunge rândul. Nu de alta, dar Tesla are deja de procesat câteva sute de mii de precomenzi care au fost înregistrate din 21 noiembrie 2019 până pe 30 noiembrie 2023.

Și odată ce rezervările se transformă în comenzi, la moment un configurator nefiind accesibil public precum în cazul celorlalte mașini din gamă, Tesla a lansat pentru clienții o pagină dedicată pentru Cybertruck în magazinul său online de accesorii, acolo găsindu-se câteva lucruri interesante.

De exemplu, opționale sunt două ”vopsele” pentru caroserie, deși corpul lui Cybertruck este din oțel inoxidabil și nu poate fi vopsit. Adevărul este că, din fabrică, Tesla propune îmbrăcarea pickup-ului în folie de calitate premium, una pe bază de uretan și cu capacitatea de ”auto-vindecare”.

Compania spune că este mai ecologică decât folia tradițională din vinil. Colantul există în două opțiuni de culoare: negru satinat sau alb satinat. O altă opțiune ceva mai accesibilă este o folie transparentă satinată.

Opționale mai sunt două feluri de covorașe, diverse organizere în funcție de nișă, un parasolar pentru acoperișul din sticlă, un cort gonflabil în câteva minute cu ajutorul unei pompe manuale, o scară, railings-uri perpedinculare, o roată de rezervă cu husă, un compresor de aer și altele.

Iar un lucru amuzant inclus la categoria accesorii, pe baza căruia Tesla a decis să facă niște bani în plus, este un autocolant transparent pentru geamurile posterioare laterale, care imită o sticlă spartă, botezat OMFG conform reacției instante a lui Elon Musk de la prezentarea din 2019, când geamul conceptului Cybertruck s-a spart după contactul cu o bilă metalică.

Adu-ți aminte momentul:

Și ar mai fi de menționat un produs în context – un Tesla Cybertruck pentru copii în valoare de 1.500 de dolari – care s-a dovedit a fi atât de popular încât primul lot s-a epuizat deja.

Cybertruck for Kids este dedicat minorilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Are un motor electric cu o putere maximă de 500W și poate atinge viteze de până la 16 km/h, existând opțiunea de a o limita la 8 km/h. Autonomia de aproximativ 20 de km este asigurată de o baterie compactă litiu-ion de 22V.

Printre alte caracteristici se numără un scaun reglabil, tracțiune spate, frânare electrică, precum și blocuri optice full LED.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise