(video) Drag race: Tesla Cybertruck vs Porsche 911 vs Urus vs Rivian R1T vs GMC Hummer EV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Tesla Cybertruck a fost supus primelor teste dinamice pe distanță de 402 metri. Compania producătoare a organizat o întrecere cu un anumit Porsche 911 Carrera (nu se menționează, dar probabil e 4S), în timp ce pickup-ul în versiunea de top Cyberbeast a fost nevoit să tragă o platformă cu un alt Porsche 911 pe aceasta.

Iar băieții de la Hagerty au luat aceeași versiune de top și au antrenat-o în fața unor modele rivale precum Rivian R1T și GMC Hummer EV, în cele mai performante interpretări în care există la moment pe piață.

În toate cursele rezultatul impresionează, reieșind din faptul că greutatea lui Cyberbeast depășește 3.1 tone și este oferit doar cu anvelope de teren. Mai mult, cei de la Hagerty au observat că puterea totală a mașinii este disponibilă chiar și sub un nivel de 50% a stării de încărcare a bateriei. Iar la 30% stare de încărcare puterea a scăzut nesemnificativ.

Hagerty l-a încoronat în mod indiscutabil pe Cybertruck drept cel mai rapid pickup truck pe un sfert de milă!

În această seară și CarWow a publicat o întrecere cu GMC Hummer EV, fiind efectuate tradițional mai multe probe decât un simplu start din loc:

Evident că nu lasă nicio șansă nici lui Lamborghini Urus, în afară de performanța frânării (Cybertruck are peste trei tone greutate și anvelope de teren):

Cmentariile sunt închise