AUTOVOT MOLDOVA 2018! Finala mică din categoria Maşini Premium: Porsche Cayenne vs Toyota LC Prado!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018, desfăşurat pe AutoBlog.MD, se apropie de final! Astăzi este a 29-a zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al 28-lea duel a scos față în față două modele importante – Toyota Land Cruiser Prado vs Volvo XC60! În rezultatul voturilor a trecut mai departe crossoverul suedez cu 24 de aprecieri, faţă de cele 16 acordate SUV-ului nipon.

Astăzi se duelează alte două maşini interesante în prima finală mică din categoria Maşini Premium (pentru a stabili care e a doua cea mai populară maşină nouă), ambele disponibile pentru a fi cumpărate direct în Moldova – Porsche Cayenne vs Toyota LC Prado. Paralel se duelează alte două Maşini Accesibile într-o finală mică.

Vă reamintim că fiecare duel durează 24 de ore, iar în fiecare zi la ora 00:00 pe site va intra un nou duel. Modelele care vor acumula mai multe voturi vor merge mai departe.

În același timp, ca voturile să fie valabile este nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce se dă share la vot, numele Dvs va fi înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB vă îndemnăm să votați în cadrul fiecărui duel!

Partenerii AUTOVOT MOLDOVA 2018

Nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

Cmentariile sunt închise