(video) Spofec rafinează noul Rolls-Royce Ghost

Spofec, divizia Novitec Group care se ocupă de modificarea maşinilor Rolls-Royce, a rafinat noul Ghost. Sedanul devine mai dinamic şi este mai arătos datorită faptului că stă mai aproape de pământ.

Modificările cheie:

  • Un modul N-TRONIC plug-and-play a fost dezvoltat pentru a fi conectat la unitatea electronică de comandă a motorului. Acesta introduce o nouă cartografiere pentru procesele de injecție și aprindere, crescând moderat şi presiunea de supraalimentare.
  • Drept rezultat, motorul V12 twin-turbo de 6.75 litri, produce 685 CP la 5.400 rpm şi 958 Nm de cuplu în loc de 571 CP şi 850 Nm. Timpul necesar sprintului 0-100 km/h a scăzut de la 4.8 la 4.5 secunde. Viteza maximă rămâne limitată la 250 de km/h.
  • Opţional oferit, atelierul a dezvoltat un nou eşapament sport din oţel inoxidabil, care include supape controlate activ. Tonalitatea sunetului generat poate fi schimbată de şofer din interiorul cabinei, printr-o comandă dedicată.
  • Designerii Spofec au primit sarcina de a oferi modelului o notă sport-elegantă. Pentru a face acest lucru, au dezvoltat componente de caroserie cu design elegant și aerodinamic, pentru ambele variante ale modelului Ghost. Componentele sunt produse din carbon ușor, dar de înaltă rezistență.
  • În colaborare cu Vossen s-a dezvoltat modelul de jantă SP2 cu nouă perechi de spițe duble care se extind până la flanșa exterioară. Acestea măsoară 9.5Jx22 în față și 10.5Jx22 pe puntea din spate (în anvelope 265/35 ZR 22 și 295/30 ZR 22 respectiv). Mai multe finisaje şi culori sunt disponibile pentru jante.
  • Un modul de suspensie SPOFEC CAN-Tronic a fost calibrat special pentru a lucra cu anvelopele de 22 de inci. La viteze de până la 140 km/h, garda la sol este menţinută cu 40 milimetri mai mică în comparație cu mașina de producție. La viteze mai mari, caroseria vehiculului revine automat la nivelul standard.
  • La solicitare, fiecare detaliu şi suprafaţă interioară poate fi transformată şi personalizată.

Vezi şi: (foto) Primul program de tuning complet pentru noul Rolls-Royce Ghost vine de la Mansory

Cmentariile sunt închise