(video) Test Drive: Noul RIVIAN R1T

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin Mihalachi

Vă salut oameni buni la un nou test drive marca AutoBlog.MD. De această dată vă iau cu mine în Statele Unite ale Americii unde am fost la începutul acestui an și unde am reușit să filmez mai multe reportaje cu modele care sper să vă fie interesante.

Acesta este primul dintre ele și putem spune că este și o mică premieră – primul test drive video cu Rivian R1T pe internetul românesc! Despre Rivian presupun că majoritatea dintre voi ați auzit încă înainte de pandemie, atunci când și-a anunțat primele două modele: R1T (pickup) și R1S (SUV).

Acestea au stârnit multe reacții care au generat sute de mii de comenzi. Doar că pandemia a corectat un pic planurile celor de la Rivian, care abia în toamna anului trecut au început livrările primelor exemplare.

De ce s-a aruncat lumea atât de tare la ele? Ei bine, unul din motive ține de design și calitatea materialelor care promitea să fie superioară concurenților. Însă cel mai puternic argument avea să fie substratul tehnic – puterea motoarelor electrice, autonomia și timpii de încărcare a bateriilor.

Dar să trecem la treabă! Vă invit acum să urmăriți test drive-ul nostru cu Rivian R1T în versiunea cu 800 de cai putere și accelerație 0-100 km/h în doar 3.0 secunde!

Reportajele efectuate în SUA au fost posibile mulțumită partenerilor:

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu suntenţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise