(video) Fericiţi şi fără nicio grijă. Un cuplu a decis să treacă strada prin sensul giratoriu de lângă Atrium

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale surprinse în sensul giratoriu de lângă centrul comercial Atrium. Un bărbat şi o femeie, cel mai probabil fiind într-o stare neadecvată (de ebrietate) au decis să treacă strada pe la marginea acestei intersecții.

Şi au ales să o facă “regulamentar”, pe un marcaj care li s-ar fi părut că este al unei treceri pentru pietoni, doar că în realitate era altul – 1.13 – care le arată şoferilor că trebuie să cedeze trecerea celor ce se deplasează cu prioritate în sensul giratoriu.

Cuplul a fost la un pas de a fi lovit, asta pentru că au decis să se mişte mai repede pe carosabil, în timp ce conducătorul unui VW era cu privirea în cealaltă parte pentru a găsi un moment oportun pentru înaintare. După contact, atât şoferul, cât şi cei doi, şi-au văzut de drum, ultimii fiind în culmea fericirii.

VIDEO: facebook.com/dgdima123

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise