(video) Elon Musk a explicat de ce unul dintre geamurile “blindate” ale noului Cybertruck s-a spart

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 25.11.2019) Se pare că există o explicaţie! Elon Musk a dezvăluit de ce unul dintre geamurile “blindate” ale noului Cybertruck s-a spart, în mod tradiţional, printr-un tweet, confirmând presupunerea unui internaut.

Înainte de a verifica rezistenţa geamului faţă, dacă aţi privit prezentarea şi vă amintiţi, întâi s-a bătut cu un ciocan peste uşa din oţel pentru a se demonstra că nu se îndoaie şi nu râmân urme în urma impactului. Lovitura cu ciocanul ar fi dus la crăparea bazei panoului din sticlă (pe experimentul desfăşurat mai devreme sfera era aruncată de la înălţime pe centrul panoului de sticlă, în timp ce marginile îi erau fixate), iar ulterior sfera de metal şi-a făcut efectul. Musk a spus că întâi trebuia lovit geamul şi mai apoi uşa, însă data viitoare…

Dar cum se face cu geamul portierei posterioare, aceasta nefiind lovită anterior de ciocan? Potrivit motor1, vehiculul demo nu ar fi avut un geam blindat şi pentru portiera din spate, ci un panou de sticlă obişnuit, conform unei declarații încă neconfirmate făcute de un angajat Tesla la evenimentul de săptămâna trecută.

Însăşi lovirea repetată cu sfera de metal a celuilalt geam nici măcar nu a fost parte din agenda prezentării.


(24.11.2019) Elon Musk a pierdut circa $800 milioane după un fail în timpul prezentării noului Cybertruck

Averea lui Elon Musk a scăzut cu 768 de milioane de dolari în mai puţin de 24 de ore, potrivit Forbes, după ce, la cel mai recent eveniment al companiei, geamurile noului pickup electric Cybertruck s-au spart, deşi nu trebuia să se întâmple asta. De ce a avut loc asta şi cine ar fi purtat răspundere nu se cunoaşte, însă inainte de acţiune a fost întrebat dacă este sigur că ar vrea să se facă asta…

În timpul evenimentului de joi, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart în urma unei demonstraţii care ar fi trebuit să arate cât de rezistente sunt, iar Musk a putut fi auzit înjurând chiar pe scenă înainte de a spune că mai există “loc pentru îmbunătăţiri”.

Vezi momentul:

După incident, valoarea acţiunilor Tesla a scăzut cu 6%, ceea ce a dus la o pierdere de 768 de milioane de dolari pentru Elon Musk doar într-o singură zi. Averea sa este estimată acum la 23.6 miliarde de dolari, fiind astfel poziţionat pe locul 41 printre cei mai bogaţi oameni de pe planetă.

“Este antiglonţ”, a spus Musk despre pickup-ul electric, cu doar câteva momente înainte ca directorul de design Franz von Holzhausen să demonstreze nu doar o dată, dar de două ori, faptul că geamurile ar putea fi sparte dacă o persoană aruncă obiecte către acestea.

“Nu a trecut prin geam, asta este totuşi bine”, a declarat ironic Musk la scurt timp după ce geamurile s-au spart. Ulterior, după prezentare, cum o face de obicei, afaceristul a postat pe pagina sa de Twitter un filmuleţ înregistrat înainte de prezentare, care arată că geamurile sunt într-adevăr rezistente la obiecte dure.

Anterior, Elon Musk a descris vehiculul ca fiind un camion futuristic, inspirat din celebrul film Blade Runner. Totuşi, criticile faţă de designul vehiculului nu au întârziat să apară, majoritatea persoanelor comparând camionul cu cele din jocurile video sau desenele animate. Chiar şi aşa, numărul de precomenzi înregistrate în primele 24 de ore a demonstrat contrariul, caracterul practic şi preţul prevalându-i formele.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/