(video) Vom vedea unele soluţii şi în Camry facelift? Modelului Toyota Crown i-a fost schimbat interiorul

Toyota Crown, model construit pentru piaţa japoneză, a suferit un update după aproximativ 2.5 ani de la momentul lansării. Designul exterior a rămas neschimbat, în afară de adăugarea unor noi opţiuni de culori pentru caroserie şi jante din aluminiu, în timp ce transformarea principală s-a făcut la interior.

Anume acolo este într-o oarecare măsură asemănător cu cel al binecunoscutul sedan Camry. Să ne aşteptăm la preluarea unor soluţii pentru automobilul actualizat, pe care l-am putea vedea în câteva săptămâni?

https://www.youtube.com/watch?v=f_HhOsvxVUU
https://www.youtube.com/watch?v=MePfNqHhTic
https://www.youtube.com/watch?v=ZX6NaejhWuQ

Planşa de bord a fost reproiectată pentru a include acum un nou sistem multimedia cu ecran în format HD de 12.3 inci. De asemenea, a fost nevoie de reformatat deflectoarele centrale de aerisire, dar şi panoul de control al sistemului de climatizare pe două zone. Includerea prizelor de aer între monitor şi comenzile pentru temperatură s-a văzut o soluţie perfectă.

Iar sub panoul de climatizare a fost mutat CD-player-ul! Da, Toyota a decis să-l păstreze şi în anii următori pentru această maşină, ceea ce denotă că CD-ul nu a murit încă şi că sunt foarte mulţi oameni care ascultă muzică anume de pe astfel de unităţi de stocare.

Se mai anunţă despre un complex Toyota Safety Sense actualizat cu sisteme precum: cel de frânare automată, acum cu funcţie care urmărește banda din sensul opus în timpul virajelor, poate vedea pietonii pe timp de noapte și chiar trage pe dreapta automat în cazul în care conducătorul auto nu mai răspunde la indicatorii de avertizare (de exemplu, dacă şi-a pierdut cunoştinţa). De asemenea au fost actualizate nivelele de echipare prin includerea unor dotări noi, specifice pieței locale.

În Japonia, modelul este disponibil cu motorizări care generează între 226 şi 359 CP. Tracţiunea poate fi pe puntea din spate sau integrală, în dependenţă de motor.

Modelul actualizat poate fi deja cumpărat în Japonia. Preţurile încep de la 46.900 şi pot trece de 70.000 de dolari pentru cel mai bine dotat model hibrid cu motor V6. Din păcate, Crown nu este disponibil în afara Japoniei, iar asta înseamnă că poate fi găsit doar cu volan pe dreapta.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-65-de-ani-de-toyota-crown-niponii-marcheaza-evenimentul-cu-trei-versiuni-speciale/
https://autoblog.md/foto-noile-toyota-crown-si-corolla-sport-pot-fi-comandate-din-uzina-cu-tuning-de-casa/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/