(video) Toyota Camry Hybrid – cât consumă prin Moldova?

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Daniliuc

Încă din iarna anului 2018 în țara noastră a debutat noua generație Toyota Camry. Pe atunci eram foarte plăcut impresionat de ce le-a reușit japonezilor cu acest model pe partea de design. Cumva m-am bucurat că Toyota, fiind cunoscută ca o marcă mai conservativă din punct de vedere al designului pe care îl au mașinile sale, a decis să abordeze un look mai dinamic pentru cel mai mare sedan pe care îl oferă pe piața din Moldova.

Însă lansarea noii generații Camry în Moldova a trezit multe întrebări din partea fanilor acestui model și cea mai importantă dintre ele ține de versiunea hibridă și data de lansare a ei pe piața locală. A durat un pic până a venit, dar uite că la sfârșitul acestei primăveri Toyota Camry Hybrid a debutat oficial în Moldova!

Acum când am ajuns să testez această versiune, mi-am dorit să o conduc cât mai mult ca pe mașina proprie și doar după să fac un video în care să expun toate impresiile mele. Zis și făcut! În prima zi de teste am mers cu mașina asta la vreo 50 de kilometri de capitală, doar pe drumuri naționale, urmând ca a doua zi să o conduc în mare parte prin Chișinău! Astfel colectam datele necesare de consum și în video-ul atașat mai jos exact despre asta o să vorbim!

Sper să vă placă acest reportaj care a fost filmat un pic altfel! Vizionare plăcută!

Pentru orice eventualitate am lăsat și primul nostru reportaj făcut cu noua generație Toyota Camry!

Galerie Foto Toyota Camry 2018

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/