(foto) Cum ar fi să descoperi Moldova cu un Moskvici-2140? Băieţii de la Soviet Classic Garage fac asta precum ar fi în anii ’80

Membri ai clubului local Soviet Classic Garage, care este format din proprietari de automobile sovietice clasice (după cum poate v-aţi dat seama), au început să exploreze ţara nostră cu un Moskvici-2140 care este într-o stare excepţională la anii săi. În contextul pandemiei nu prea este unde de ieşit cu automobilul personal în străinătate, astfel încât acest sedan va fi pus la încercare pe drumurile locale.

Drept punct de pornire s-a ales nordul Republicii Moldova, un teritoriu care ne-a convins şi pe noi cu frumuseţile sale ascunse, de exemplu în cadrul proiectului Tribut Moldovei sau prin Test Drive-urile noastre.

Automobilul, care va rămâne mereu în istorie drept unul bine cunoscut, a ajuns cu bine în câteva locaţii de la nord, fără defecte, iar un fotograf care s-a numărat printre pasagerii de la bord a decis să-l ducă vizual în vremurile dinaintea destrămării URSS.

Pentru a face atmosfera cât mai reală nu doar că s-au găsit case în stilul din acea perioadă de timp sau inscripţii în chirilică, ci şi s-a aplicat un filtru special peste fotografii, efect pe care aparatele de fotografiat de acum câteva decenii îl puteau reda în mod natural, autentic, pe pelicule şi ulterior pe hârtia foto.

Mai multe istorii şi imagini puteţi găsi, dar şi urmează a fi publicate, pe pagina Soviet Classic Garage pe care o puteţi adăuga în lista celor urmărite, la dorinţă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/