(video) Al doilea Porsche modificat de BRABUS este noua generaţie 911 Turbo S

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Al doilea Porsche modificat de BRABUS este noua generaţie 911 Turbo S, după ce primul program anunţat a fost pentru Taycan Turbo S. În cazul supercarului cu motor cu ardere internă, oferta este mult mai complexă decât o simplă schimbare de look.

Se aplică cele descrise atât pentru varianta coupe, cât şi cabriolet.

Caracteristici cheie:

  • Toate modificările făcute la capitol tehnic vin cu o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri parcurşi.
  • Upgrade-ul de performanță BRABUS PowerXtra P38S-720 adaugă alţi 70 CP. În acest scop, o unitate de comandă auxiliară, tip plug-and-play, este adaptată la sistemul electronic de management al motorului. Acesta actualizează sistemul cu noi setări pentru injecție, aprindere și crește presiunea de supraalimentare.
    • Rezultatul este o creştere de la 650 la 720 CP (la 6.900 rpm) şi de la 800 la 900 Nm (de la 4.000 rpm). În consecință, timpul necesar sprintului 0-100 km/h este de doar 2.6 secunde (-0.1 s). Viteza maximă este limitată electronic la 335 km/h (+5 km/h).
  • Pentru cei care doresc mai multă putere se propune BRABUS PowerXtra P38S-820.
    • Acest kit include două turbocompresoare speciale BRABUS de înaltă performanță. Ansamblul lor de bază modificat cu rulment axial ranforsat, un compresor mai mare și o turbină mai mare cu reglare VTG modificată, produce o presiune maximă de 2.1 bar.
    • Şi comenzile electronice ale motorului au fost adaptate și la noul hardware printr-o unitate de comandă auxiliară BRABUS PowerXtra, cu setări adaptate în mod specific la sistemul de inducție forțată.
    • Rezultatul se traduce în 820 CP generaţi la 6.900 rpm şi 950 Nm de la 4.000 rpm.
    • Face cu aceste forţe 0-100 km/h în 2.5 secunde şi atinge maximum 340 km/h pentru a proteja anvelopele.
  • În combinaţie cu ambele kituri anterior menţionate, cât şi pentru orice model 911 Turbo din generaţia actuală (la cerere), se oferă un nou sistem performant de evacuare a gazelor de eşapament. Este produs din inconel, un aliaj deosebit de rezistent la căldură, dar ușor, care este, de asemenea, utilizat pentru fabricarea sistemelor de evacuare ale actualelor monoposturi de Formula 1.
    • Noul sistem reduce contrapresiunea de evacuare și, de asemenea, dispune de supape tip fluture, controlate în mod activ, pentru o gestionare a sunetului controlată electronic.
    • Cele două supape BRABUS BoostXtra pentru sistemul turbo sunt o altă dezvoltare specială. Acestea produc un zgomot palpitant atunci când șoferul ia piciorul de pe accelerator.
    • Terminaţiile eşapamentului sunt unele custom şi măsoară câte 100 de mm în diametru.
  • Reducerea forţei de ascensiune aerodinamică este crucială pentru o mașină atât de rapidă. Acesta este motivul pentru care designerii BRABUS au intrat în tunelul eolian pentru a dezvolta o serie de componente pentru caroserie, eficiente și izbitoare, care sunt fabricate din carbon și oferite într-un finisaj mat sau lucios.
    • Bodykit-ul este completat de noua aripă spate, al cărei profil se ridică semnificativ mai sus decât cea din fabrică. Designul sofisticat cu elemente verticale contribuie la generarea unei forţe de apăsare mai mari.
  • Evident că se oferă şi nişte jante exclusiviste forjate Monoblock Z “PLATINUM EDITION” cu prinderi centrale. Pe puntea din faţă măsoară 21 inci, iar pe cea din spate 22 inci. Anvelopele sport pot fi de la Continental, Pirelli sau Yokohama în mărimi de 255/30 ZR 21 și 335/25 ZR 22.
  • Se mai oferă arcuri sport inovatoare de suspensie, reglabile pe înălțime. Acestea permit coborârea vehiculului pe ambele punţi cu maximum 25 mm. Reglarea activă a amortizoarelor este menținută neschimbată. Coborârea centrului de greutate conferă mașinii un aspect mai interesant şi face manevrabilitatea mai directă.
  • Programul BRABUS MASTERPIECE pentru interior îl poate modifica după cum doreşte proprietarul. Aluminiul, pielea de înaltă calitate, fibra de carbon şi alte materiale, în orice culoare la alegere, sunt valabile.

Decapotabila din imagini, cu 820 CP, este acum de vânzare pe brabus.com. Costă 405.157 euro cu TVA german inclus sau 340.468 euro fără el (pentru export).

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise