(video) Exemplu clasic. Iată de ce nu trebuie să faci depășiri bruște şi neregulamentare pe carosabil umed

Vremea începe uşor să se strice. Până va cădea prima zăpadă în afara zonelor montane, temperaturile vor scădea în termometre, iar umezeala va fi resimțită tot mai mult. Aceste două lucruri sunt un motiv pentru care condusul trebuie să aibă loc cu o prudență mai mare, deoarece combinaţia lor cu suprafeţele carosabile poate duce la situaţii neprevăzute care vă pot băga în spital, ori mai rău.

Clipul ataşat este dovada clară că nu trebuie să vă angajaţi în depăşiri bruşte, cu atât mai mult neregulamentare, dacă nu ştiţi cum se poate comporta automobilul dvs. în astfel de situaţii şi nu îl puteţi stăpâni în situaţii de risc. Şoferul în cauză, al unui VW înmatriculat în judeţul Bistrița-Năsăud, i-a pierdut controlul direcţiei chiar dacă de la bun început se credea că va putea stabiliza corpul acesteia.

Într-un final maşina a ajuns în afara drumului, răsturnată pe partea dreaptă laterală, după un impact într-un obstacol care a făcut-o să ajungă şi vertical, cu botul în pământ. Din fericire nimeni nu se mai afla în habitaclu în afară de şofer, care s-a ales doar cu o sperietură zdravănă şi cel mai probabil o lecţie.

https://www.facebook.com/261270291064019/videos/1377331685931333/?v=1377331685931333

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/