(foto) Le-au furat, dar nu le mai pot utiliza! Tractoarele de 5 mln de dolari care au juns în Cecenia și au fost deconectate de la distanță

După ce au ocupat orașul Melitopol, armata rusă a furat de pe teritoriul unui dealer de tractoare John Deere mijloace agricole în valoare de peste 5 milioane de dolari SUA. Chiar dacă unele dintre ele au fost mutate în satul din vecinătate, majoritatea au fost transportate la peste 1.200 de kilometri distanță tocmai în Cecenia.

Cei care au organizat ca tractoarele să ajungă pe teritoriul Ceceniei probabil și-au dorit să le folosească fără a plăti pe ele, mai ales că un singur tractor poate ajunge ușor și la peste 300.000 dolari. Însă spre marea lor surpriză, toate tractoarele au fost deconectate de la distanță cu ajutorul unui sistem incorporat din uzină, iar astfel tehnica agricolă nu mai poate fi folosită de fermierii ceceni.

Informația a ajuns în presă după ce un om de afaceri din domeniul agriculturii a declarat celor de la CNN despre marfa furată din Melitopol. În același timp, sursa menționează că în ciuda faptului că aceste unități nu mai pot fi pornite, ele ar putea servi drept donatori de piese pentru alte utilaje similare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/