(foto) Neatenția l-a costat viața! Un tânăr de 23 de ani a decedat în al său VAZ într-un accident din raionul Orhei

Un accident rutier tragic a avut loc în seara zilei de ieri, după ora 19:30, pe traseul R21, în apropiere de satul Puțintei din raionul Orhei. Un bărbat a decedat, după ce mașina în care se afla s-a lovit de un alt autovehicul condus de un șofer de 38 de ani (nu era în stare de ebrietate).

Oamenii legii spun că în accident au fost implicate doar două automobile. Este vorba despre un Mercedes-Benz Sprinter și un VAZ. În urma impactului, s-a stins din viață șoferul din VAZ, acesta având doar 23 de ani. El ieșise de pe un drum secundar fără a se asigura și a ceda trecerea autovehiculelor care se deplasau pe drumul cu prioritate. De îngrijiri medicale a avut nevoie doar un pasager din microbuz.

În condițiile actuale, acesta este un semnal clar că modelele produse în fosta URSS nu mai pot asigura o siguranță completă și nici chiar pasivă din cauza construcției învechite, indiferent dacă centura este cuplată sau nu. Astfel spus, cei care mai dețin astfel de mașini trebuie să circule cu o mai mare prudență în trafic pentru că nici elementar un airbag în volan nu au!

Cmentariile sunt închise