(foto) Ninsoarea abundentă face victime! Primele accidente cu decese anunțate de autorități

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O persoană a decedat, iar alte două se află la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier produs în jurul amiezii pe traseul G89, spre raionul Nisporeni.

Un bărbat de 44 de ani, conducând un Volkswagen, având la bord o femeie de 38 de ani, s-a oprit și a luat ca pasageri două persoane, soț și soție. La câțiva kilometri șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe traseu și s-a lovit într-un copac de pe marginea carosabilului.

În urma coliziunii, bărbatul aflat ca pasager de 40 de ani a decedat pe loc, iar soția acestuia de 36 de ani împreună cu cealaltă femeie au fost preluate de ambulanță. Șoferul a scăpat teafăr și nu era beat, dar în urma examinării mașinii s-a descoperit că doar anvelopele de pe puntea din față sunt corespunzătoare sezonului.

Din cauza condițiilor meteo, un alt accident rutier cu deces a fost înregistrat în apropierea satului Chiperceni din raionul Orhei. Un bărbat de 40 de ani, conducând un Volkswagen T5, într-o curbă a pierdut controlul mașinii și a derapat de pe traseu, la fel lovindu-se într-un copac.

În urma impactului o femeie de 49 de ani a decedat, iar alți trei pasageri au fost transportați la spitalul raional Orhei cu diferite traumatisme.

Mesajul IGP în context:

„Solicităm repetat șoferilor maximă atenție în trafic, în contextul vremii de afară. Recomandăm conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și trafic.

Facem apel la șoferii care nu și-au schimbat anvelopele să nu pornească la drum. Asigurați-vă că automobilul este alimentat cu combustibil și telefonul este încărcat. Suntem în trafic pentru siguranța dumneavoastră. Apelați cu încredere 112 după ajutor!”

Cmentariile sunt închise