(video) Noua ediţie limitată Ferrari F8 Tributo cu pachet N-Largo de la Novitec a fost deja epuizată

Noul Ferrari F8 Tributo a fost dus la extreme de atelierul de tuning Novitec. Acesta s-a ales cu pachetul opţional şi limitat N-Largo, care îl face nu doar să arate mai agresiv, ci şi îl face mai aerodinamic şi respectiv mai rapid.

Caracteristici cheie:

  • Modificările caroseriei şi noile prize de aer au fost dezvoltate în colaborare cu designerul german Vittorio Strosek. Impresionează cu o combinație de eficiență aerodinamică și stil palpitant care a fost perfecționat în tunel eolian. Novitec a făcut uz de carbon uşor, dar de înaltă rezistență, ca material pentru toate noile componente ale caroseriei.
  • Pentru a se potrivi perfect cu a sa caroserie mai lată cu 13/7 centimetri (spate/faţă) decât cea din fabrică (în partea posterioară măsoară 211 centimetri în lăţime!), Novitec a dezvoltat jante forjate hi-tech de model NF10 NL, realizate la modă, în cooperare cu producătorul american Vossen. Acestea măsoară 21 de inci pe puntea din faţă (255/30 ZR 21) şi 22 de inci pe puntea din spate (335/25 ZR 22).
  • Se mai menționează că a sa combinație de spoiler de tip ducktail și un difuzor integrat generează o forță de apăsare mai mare. Originale şi adiționale mai sunt corpurile oglinzilor retrovizoare şi capacul ce acoperă motorul, printre altele.
  • Toate noile elemente de caroserie, prezentate în imagini în fibră de carbon cu textură expusă la vedere, pot fi vopsite la solicitare în culoarea caroseriei sau oricare alta contrastantă la alegere.
  • O suspensie cu o serie de noi arcuri marca Novitec (micşorează garda la sol cu 35 mm) şi cu sistem hidraulic opţional de ridicare a punţii frontale (cu 40 mm) la o simplă de apăsare de buton, cu mm, pentru a trece mai uşor peste denivelări şi obstacole, este calibrată cu precizie pentru a lucra cu noile roţi. Înălţimea punţii frontale revine la cea iniţială instant la apăsarea unui motor sau automat la o viteză ce depăşeşte 80 km/h.
  • Novitec oferă, de asemenea, soluţii de personalizare maximă pentru interior. Culorile şi designul texturilor pot fi adaptate la preferințele proprietarului în fiecare detaliu.
  • Pentru a spori puterea motorului s-au instalat două module NOVITEC N-TRONIC de control electronic, de tip plug-and-play, cu setări speciale pentru aprindere, injecţie şi presiune.
  • Totodată s-a făcut uz de un nou eşapament, cu sau fără supape controlate activ, ce poate fi confecţionat din oţel inoxidabil sau inconel. Cele două țevi mari de evacuare au o combinație de carbon – oțel inoxidabil și sunt integrate în mod optim în difuzor. Eșapamentul sport asigură o contrapresiune redusă și este complet izolat termic pentru a reduce încălzirea compartimentului motorului. Acest efect poate fi optimizat și mai mult cu placarea cu aur fin cu proba 999, care este disponibilă și pentru catalizatorii sportivi cu 100 de celule oferiţi opțional.
  • Astfel spus, motorul V8 twin-turbo de 3.9 litri poate genera până la 818 CP la 7.960 rpm şi 903 Nm de la 3.100 rpm. Poate face 0-100 km/h în 2.6 secunde, 0-200 km/h în 7.4 secunde şi rula cu peste 340 km/h.

În total vor exista 15 astfel de conversii. Toate sunt deja sold out!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/