(foto) Noi imagini teaser cu noul LC Prado şi data prezentării. Iată cum ar arăta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 27.07.2023) Toyota a lansat încă o porţie de imagini teaser cu absolut noul model Land Cruiser 2024 dedicat în primul rând pentru piaţa nord-americană. Totuşi, portalul de presă european la fel a distribuit anunţul, semn că ar fi vorba despre noul Prado.

Premiera mondială îi este programată pentru noaptea zilei de 2 august (în SUA 1 august). Alte detalii în continuare se ţin în secret.

@toyota

Greatness awaits on the horizon. The all-new 2024 #LandCruiser will make its world debut on August 1st at 9:20 p.m. ET. #LetsGoPlaces

♬ original sound – Toyota

Folosind ultimele imaginile teaser, cei de la kolesa.ru au compilat nişte imagini render care arată cu aproximație designul exterior al maşinii:


(07.07.2023) „Ești gata pentru următoarea ta aventură? Peste 70 de ani de aventură – și tot ce e mai bun urmează să vină…” Toyota a publicat câteva teasere a unui nou SUV cu simpla descriere anterioară. Și, deși nu se indică deocamdată vreo denumire în mod direct, este mai mult decât clar că vom vedea în curând un nou produs din seria Land Cruiser – LC Prado!

În silueta caracteristică și linia mediană cu o „treaptă” în zona geamurilor posterioare, ascunse la moment în umbră, pot fi recunoscute uşor cele ale noului Lexus GX, model care împarte platforma cu noul LC Prado, aşa cum a făcut-o până în prezent. Designul exterior îi va fi unul robust şi în stil retro, inspirat de predecesori legendari.

Noul model Toyota va apărea oficial şi în America de Nord, deşi Prado nu a fost niciodată vândut acolo. Cel mai probabil va fi numit doar Toyota Land Cruiser, deoarece LC 300 nu e disponibil pe această piaţă.

Cmentariile sunt închise