(foto/update) Noua generaţie Lexus GX îşi face debutul peste exact patru săptămâni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 06.06.2023) O nouă imagine teaser arată exteriorul său pătrăţos şi parbrizu-i mai îndreptat decât oricând.


(update 25.05.2023) O nouă imagine teaser cu posteriorul maşinii. Premiera îi va avea loc în Austin, Texas.


(12.05.2023) Lexus este gata să ne prezinte în curând încă o premieră! Pe lângă noul TX dedicat pentru America de Nord, vom vedea în curând noua, a treia generație GX! Modelul capabil de off-road va fi dezvăluit în ziua de 9 iunie.

Actualul GX există pe piaţă din anul 2009 şi periodic, până în prezent, a fost modernizat. Şi iată că acum e timpul pentru o nouă generaţie cu un aspect proaspăt şi abilități off-road actualizate.

Spre deosebire de acelaşi TX, despre care ştim deja cum arată, designul noului GX este încă un secret. La fel este şi în cazul noului Toyota Land Cruiser Prado pe baza căruia e construit. Toyota a reuşit să-l ţină ascuns de ochii lumii, deşi anunţul noului GX înseamnă că şi LC Prado e gata.

Prima fotografie teaser publicată arată o parte a feţei maşinii. Prezintă farul, o parte a capotei și arcul roții. Este clar vizibil faptul că blocul optic a primit un contur mai auster. Grila de radiator este neagră, deşi ar putea să existe şi o variantă cromată, în timp ce capota a devenit mai unghiulară și mai reliefată. În plus, SUV-ul va fi echipat cu arcuri extinse ale roților.

A doua fotografie arată numai inscripția LEXUS de pe hayon. Această ușă este stropită noroi, ceea ce aparent, ne spune că GX va rămâne cu drepturi depline un vehicul de teren. Şi, în continuare, luneta-i va putea fi deschisă separat de hayon.

Într-un final, este interesant de menţionat faptul că, spre deosebire de anunţul noului TX, noul GX şi data premierei sale a fost anunţată atât de Lexus America, cât şi de Lexus Europa, ceea ce ar putea însemna că modelul va fi disponibil şi pe unele pieţe europene.

Iată cum arată actualul GX:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/