(foto) Noul Audi Q5 se lansează curând. Stilul maşinii va fi inspirat de la fratele mai mare

0

Portalul Kolesa a făcut rost de imagini cu noul crossover din gama brandului premium german, surprinse din nou pe străzile din Moscova. Designul lui Audi Q5 este făcut în stilistica modelului Audi Q7 de generaţie nouă.

audi-1-1

Informaţiile preliminare spun că Audi Q5 va avea drept platformă pe cea MLB Evo, care stă la baza lui Q7 şi A4. Datorită arhitecturii, greutatea maşinii va scade cu 100 de kilograme, comparativ cu modelul actual.

Gama de motoare ar putea fi împărţită cu cea disponibilă pentru sedanul A4.

audi-4-1

Dacă tot se vorbeşte ca Germania să treacă pe maşini cu propulsie electrică, noul Q5 s-ar putea alege cu o versiune hibridă sau electrică.

O eventuală versiune performantă RS va pune la dispoziţie 450 de CP dintr-un motor V6 turbo de 3.0 litri.

audi-3-1

Cu siguranţă Audi va prezenta noul Q5 la un Salon Auto din această toamnă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/