(foto) Noul BMW X1 facelift a apărut în China înainte de premieră. Ce s-a schimbat la el

Cel mai tânăr şi accesibil SUV al celor de la BMW este pregătit pentru un facelift planificat deoarece au trecut patru ani de la momentul lansării şi acest lucru a devenit deja o obişnuinţă pe piaţă. Primele imagini cu acesta au apărut în spaţiul online din China, acolo unde trece actualmente printr-un proces de certificare.

Fotografiile pe care le-am găsit ne arată versiunea cu ampatament alungit pentru piaţa locală, maşină care este construită de întreprinderea comună BMW Brilliance. Pentru că acest model îl imita până acum, din punct de vedere vizual, pe cel european, automobilul care va ajunge să se vândă şi pe piaţa noastră va fi ca şi cel din imagini.

Principalele modificări sunt de remarcat în partea frontală. Elementele grilei radiatorului au devenit mai mari în dimensiuni şi unificate, pentru a se conforma stilului adoptat de alte modele mai mari din gamă.

Designul barelor de protecţie la fel s-a schimbat, pe cea din faţă fiind eliminate cele rotunde de pe margini, iar proiectoarele din blocurile optice principale sunt pe bază de LED-uri de ultimă oră şi au un design mai “agresiv”. În partea posterioară la fel s-a schimbat uşor designul barei de protecţie, iar stopurile cu LED-uri au deja un desen diferit la interior.

Imagini nu sunt, dar la interior cel mai probabil se va alege cu un nou panou de bord, dar şi un nou sistem multimedia, în stilul celor care vor debuta pe noua Serie 1.

O dată a premierei modelului actualizat nu a fost încă anunţată, însă în următoarele luni la sigur vor apărea noi informaţii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/