(foto) Noul concept electric VW ID. SPACE VIZZION se va transforma garantat într-un model de serie

O nouă premieră în seria de maşini conceptuale VW ID. Noul SPACE VIZZION va fi prezentat public în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, cu câteva ore înainte de expoziţie, în ziua de 19 noiembrie.

Producătorul spune că acest break al zilei de mâine combină caracteristicile aerodinamice ale unui Gran Turismo cu caracterul practic şi spaţiul oferit de un SUV.

Fiind un electromobil, ID. SPACE VIZZION este făcut pe baza platformei Modular Electric Drive Matrix (MEB). Arhitectura exploatează pe deplin posibilitățile tehnice ale mobilității electrice și garantează autonomii mari, performanțe dinamice de conducere și un nivel cu totul nou de rețea digitală.

Datorită eficienței sistemului de propulsie, dar şi a aerodinamicii impresionante, conceptul este capabil să ruleze cu un singur plin de energie pe o distanţă de până la 590 de km!

Când vine vorba de design, secțiunile față și de acoperiş sunt deosebit de precise, cu deschideri pentru curenţii de aer, pentru design optim aerodinamic.

Iar la interior, acest concept definește o paradigmă complet nouă de utilizare intuitivă cu cabina sa complet digitalizată. Materialele sunt realizate în mod consistent din materii prime sustenabile, cum ar fi noul AppleSkin pe care l-am văzut şi în noul VW I.D. ROOMZZ – un material inovator cu aceleași proprietăți tehnice ca pielea artificială.

Diferența este în însăși metoda de producție: AppleSkin constă dintr-o proporție de materie reziduală din producția de suc de mere! Aceasta este transformată într-o nouă materie primă care înlocuiește o componentă chimică. În prezent, este posibil să înlocuiască până la 20% din poliuretanul utilizat exclusiv până acum, cu resturi de mere naturale, folosind un proces care a fost dezvoltat in-house special cu acest scop.

Germanii declară deja acum că noul ID. SPACE VIZZION se va transforma într-un model de serie. Lansarea sa va avea loc spre sfârşitul anului 2021, posibil în cadrul aceluiaşi salon auto, şi va veni pe piaţă în versiuni diferite atât pentru America de Nord, cât şi pentru Europa, dar şi China.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/