(foto) Noul Jeep Wagoneer S Trailhawk va putea face off-road. Iată conceptul modelului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Marca Jeep este cunoscută în întreaga lume pentru faptul că împinge limitele designului de capabilitate prin conceptele sale robuste. Astăzi, marca prezintă arta posibilului prin dezvăluirea conceptului Jeep Wagoneer S Trailhawk. Mașina este menită să demonstreze flexibilitatea platformei STLA Large și a gamei Jeep Wagoneer S.

Jeep® Wagoneer S Trailhawk Concept

Caracteristici cheie:

Exterior

  • Conceptul Jeep Wagoneer S Trailhawk este un SUV 100% electric și 100% marca Jeep. Tehnologia complet electrică sporește distracția, libertatea și aventura pentru care este cunoscută marca Jeep, oferind în același timp performanțe fără precedent, capacitate 4xe fără compromisuri și cuplu instantaneu.
  • Conceptul Jeep Wagoneer S Trailhawk dispune de toate capacitățile noului vehicul de serie și duce explorarea off-road la un alt nivel. Sistemul Selec-Terrain standard dispune de un mod suplimentar Rock. De asemenea, mașina are un sistem electronic de blocare a punții spate, selectabil de către șofer. Nu în ultimul rând, vehiculul cu AWD are anvelope AT de 31.5 inchi în diametru.
  • Conceput pentru capabilități, conceptul se remarcă printr-o suspensie ridicată, plus un design agresiv în față și în spate, care include inele de remorcare pentru sarcini grele și extractoare de aer funcționale.
  • Grila frontală iluminată cu șapte fante are un aspect mai îndrăzneț și mai robust, cu fante texturate și accente metalice în Storm Gray.
  • Culorii exterioare exclusive Banner i se adaugă un autocolant anti-reflexie pe capotă, inele de remorcare portocalii, jante unice de 18 inchi din mai multe piese, suport de acoperiș din aluminiu tăiat cu laser și un acoperiș panoramic cu două panouri.

Interior

  • Interiorul dispune de suprafețe moi îmbrăcate în material sintetic fără piele, în nuanță Mantis Green, accentuate cu furnir din piatră naturală. Accentele metalice în Storm Dark și anodizarea Radical Red sunt folosite pentru evidențieri vizuale.
  • Designul redesenat al volanului octogonal permite șoferului să îl blocheze în poziția preferată a mâinii pentru un control precis.
  • Panoul de instrumente dispune de o bară de susținere transversală funcțională pentru stabilitatea pasagerilor în afara drumului. În bara de susținere sunt încorporate elemente de fixare expuse și inserții filetate 1/4-20 pentru a monta echipamente, dispozitive și accesorii. În spatele barei de susținere, panoul de instrumente este accentuat cu un furnir unic de piatră naturală, care este durabil și adaugă o legătură vizuală cu elementele geologice.
  • Scaunele frontale își păstrează echilibrul între dotările sport și cele de lux. Fiind încălzite și ventilate, sunt îmbrăcate în culoarea Mantis Green cu un model unic de perforații în formă de chevron. Tapițeria include cusături de accent Ultraviolet, cu șnururi decorative textile.
  • Portierele și consola centrală dispun de un nou sistem modular de gestionare cargo, cu benzi elastice reconfigurabile care permit utilizatorului să personalizeze depozitarea și organizarea echipamentului.
  • Iar consola centrală dispune de un compartiment mare de depozitare deschis cu un încărcător wireless și mai multe prize USB. Două din cele patru ecrane au fost eliminate.

Deocamdată nu s-a anunțat când mașina ar putea deveni una de serie. De asemenea nu știm dacă are putere sporită sau neschimbată.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise