(video) Noul Mansory F9XX Tempesta Celeste e limitat la opt exemplare pentru toată planeta, fiecare cu 1100 CP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După lansarea proiectului F9XX bazat pe supercarul Ferrari SF90, disponibil în format Coupe și Spider, Mansory introduce o ediție limitată de doar opt maşini decapotabile numită Tempesta Celeste (furtună cerească în italiană).

Cu toate acestea, doar pentru trei clienți din cei opt din întreaga lume va fi disponibil accesul la programul “One of One”, va va asigura că fiecare automobil va fi unicat.

Caracteristici cheie:

  • Vehiculul în sine impresionează din exterior:
    • Prize de aer izbitoare, mărite în șorțul frontal, asigură flux de aer proaspăt către radiatoarele de înaltă performanță în orice moment. Împreună cu buza frontală nou dezvoltată, acest lucru duce, de asemenea, la sporirea semnificativă a forței de apăsare pe puntea din față.
    • În lateral, pragurile izbitoare arată semnătura inconfundabilă a Mansory. Și tot aici: plăcerea vizuală și funcționalitatea tehnică merg mână în mână, deoarece noile componente ale din carbon nu numai că arată impresionant, ci servesc și drept conducte de aer, furnizând cantități mari de aer proaspăt atât propulsorului de sub noul capac făcut complet din carbon, cât şi mecanismelor de frânare posterioare.
    • Difuzorul dublu nou dezvoltat și șorțul sunt responsabile pentru ghidarea perfectă a fluxului de aer de sub vehicul. În același timp, șorțul împreună cu spoilerul cresc forța de apăsare. Spoilerul spate în sine, spre deosebire de cel de pe coupé, este împărțit în două și are o lumină suplimentară de funcționare în timpul zilei pe marginile laterale.
    • Un sistem impresionant de evacuare cu patru terminații completează vederea din spate armonios și puternic.
  • Puterea propulsorului twin-turbo de 4.0 litri a fost mărită de la 780 CP şi 800 Nm la 980 CP şi 980 Nm. Drept rezultat, împreună cu sprijinul celor trei motoare electrice (care nu au fost atinse), se pun la dispoziţie 1.100 de cai putere! Noul Mansory F9XX poate realiza acum 0-100 km/h în 2.4 secunde şi rula cu maximum 355 km/h.
  • Aceste cifre sunt aduse în siguranță pe șosea datorită tracțiunii integrale standard, componentelor adaptate ale șasiului/suspensiei și roţilor cu jante YT.5 Air. Aceste jante forjate dintr-o singură bucată, ultra-ușoare și nou proiectate în dimensiuni de 9.5×21 și 12×22 sunt îmbrăcate în anvelope de înaltă performanță (255/30 ZR21 (VA) și 335/25 ZR22 (HA)).
  • Interiorul maşinii este sportiv și, în același timp, orientat spre eleganţă datorită culorii sale consistente de albastru deschis, fiind complet tapițat cu piele de înaltă calitate până în ultimul colț.
    • Scaunele sport din carbon acoperite cu piele, în special, sunt punctul culminant vizual al interiorului și creează o atmosferă care îmbină perfect funcționalitatea ridicată, eleganța, confortul și designul excepțional.
    • În cazul în care pielea nu este (sau nu poate fi) utilizată, interiorul este accentuat selectiv cu carbon.
    • Un volan sport custom din piele, covorașe din piele și mai multe logouri Mansory brodate cu precizie completează elegant rafinamentul complet cuprinzător al interiorului.

Preţul nu se anunţă, însă ar trebui să fie cosmic.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/