(foto) Noul Maserati Project24 reprezintă un succesor al legendarului MC12 Corsa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Maserati prezintă Project24 – un succesor al legendarului MC12 Corsa (cu V12 natural aspirat cu 755 CP) – un proiect (la care se face referire printr-un nume de cod) al unei serii limitate de mașini super sport (doar 62 de unități) care vor ridica performanța nelimitată a mărcii la un nou nivel de adrenalină pe circuite.

Deocamdată ne este arătat în câteva imagini render.

Modelul este realizat pe baza noului Maserati MC20 stradal, dar are nişte specificații tehnice mai impresionante. De exemplu, motorul V6 Nettuno de ultimă generație dispune de noi turbocompresoare care-l fac să genereze 740 de CP. Suspensia este una nouă şi inovativă, mecanismele de frânare sunt carbo-ceramice, anvelopele sunt de curse. Dispune şi de o serie de caracteristici de siguranță aprobate de FIA.

Pe baza obsesiei mărcii pentru ușurință, greutatea țintă a noului vehicul Maserati va fi sub 1.250 kg. Combinația perfectă are ca rezultat un vehicul uimitor cu un raport putere-greutate de aproximativ 1.69 kg/CP. Cutia de viteze îi este una secvenţială cu şase trepte, iar tracţiunea pe puntea din spate.

Desenat de Centro Stile Maserati, Project24 are un aspect complet nou din fibră de carbon spre deosebire de un MC20. De data aceasta, designul Maserati este împins la limite, fiind liber de constrângerile văzute de obicei într-o mașină de curse. Rezultatul este ceva nemaivăzut până acum, combinând frumusețea cu capacități sportive autentice pentru a deveni instantaneu un obiect clasic de colecție.

Maserati Project24 este emblema exclusivității și va oferi o gamă unică de servicii, inclusiv experiențe specifice pistei și suport de ultimă generație, exclusiv pentru proprietarii Project24.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/