(foto) Noul Range Rover SVAutobiography Ultimate – ultimul model din această generaţie care poate fi comandat şi în Moldova

Land Rover se pregăteşte să-şi ia rămas bun de la generaţia actuală Range Rover şi cu această ocazie a pregătit o ultimă ediţie specială care poate fi comandată şi în Republica Moldova. Noul Range Rover îşi va marca premiera în această toamnă.

Land Rover Special Vehicle Operations a lansat o pereche de ediții speciale exclusive a modelului Range Rover, create de echipa sa de personalizare SV Bespoke. Noile ediții Range Rover SVAutobiography Ultimate reprezintă vârful familiei SUV-urilor de lux ale Land Rover, fiind disponibile la comandă sub forma modelelor SVAutobiography și SVAutobiography Dynamic, alături de o suită de caracteristici SV Bespoke realizate manual.

Aceste maşini se vor deosebi prin:

  • Combinația dintre vopseaua nouă Orchard Green cu finisaj satinat pentru caroserie, completată de un acoperiș vopsit în Narvik Black și detalii contrastante în culoarea cuprului.
  • Atenția la detalii se poate vedea prin “umplutura” neagră lucioasă zimţată şi marginea în culoarea cuprului a inscripţiilor Range Rover de pe capotă şi hayon, nişte insigne SV rotunde finisate în culoarea cuprului pe montanţii B, embleme SV brodate pe toate cele patru tetiere ale scaunelor, plus aplicaţii iluminate Ultimate Edition pe pragurile interioare ale uşilor şi o plăcuţă SV Bespoke Ultimate Edition pe consola centrală, completată de încă o insignă rotundă SV.
  • Modelul cu ampatament lung SVAutobiography mai include: portiere posterioare cu funcţie de închidere electrică; scaune posterioare înclinate Executive Class Comfort-Plus din piele semi-anilină, cu încălzire, ventilare şi funcţie de masaj care imită pietre fierbinţi, alături de suporturi pentru picioare; o consolă centrală cu lungime completă, cu ceas Zenith integrat, compartiment frigorific și mese pliabile.
  • Specificația recomandată pentru Ultimate Edition prezintă finisaje interioare din piele Vintage Tan și finisaje din fibră de carbon cu o ţesătură interioară în culoarea cuprului. Clienții pot opta, de asemenea, pentru tapițeria din piele de la artizanii italieni de la Poltrona Frau pentru o experiență cu adevărat luxoasă.
  • Acest model emblematic este disponibil cu o serie de trenuri de propulsie, inclusiv cu benzinarul V8 Supercharged de 5.0 litri (565 CP) și unitatea plug-in hybrid P400e care oferă şi o autonomie electrică de până la 40 de km.
  • De cealaltă parte, exclusiv pentru SVAutobiography Dynamic este doar motorul V8 cu 565 CP. Disponibil doar ca vehicul cu ampatament standard, geometria suspensiei și calibrarea direcției modelului au fost optimizate special pentru a oferi răspunsuri mai agile. Sistemul avansat de control activ al ruliului Land Rover Dynamic Response sporeşte, de asemenea, calmul conducerii, în timp ce garda la sol este redusă cu 8 mm.
  • Mai are SVAutobiography Dynamic nişte jante forjate din aliaj de 22 inci, cu un design cu cinci spițe despărțite, finisate în Gloss Dark Grey cu finisaj contrastant Diamond Turned, în timp ce prizele de aer laterale, grila de radiator și bara de protecție frontală, printre altele, sunt toate finisate în Graphite Atlas. 
  • În interior, un finisaj zimțat pentru levierul rotativ al cutiei de viteze, butonul de pornire a motorului și pedale, plus padelele roșii anodizate din spatele volanului, subliniază accentul de performanță al SVAutobiography Dynamic.
  • Tema interioară recomandată pentru SVAutobiography Dynamic are finisaje Ebony / Vintage Tan cu scaune din piele semi-anilină matlasate cu carouri, un tavan Ebony și finisaje din fibră de carbon cu o țesătură interioară în culoarea oțelului.

În ţara noastră, modelele Range Rover SVAutobiography Ultimate Edition şi SVAutobiography Dynamic Ultimate Edition au un preţ de peste 190.000 şi peste 170.000 de euro respectiv (sumele nu includ taxa de lux)!

În peste o jumătate de secol de producție, mai mult de 1.2 milioane de vehicule Range Rover au fost vândute. Actuala generaţie este încă cea mai de succes, cu peste 425.000 de exemplare asamblate şi livrate de la introducerea sa în anul 2012.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/