(foto) O nouă opţiune de la Mansory de a vopsi maşina este arătată prin acest unic Mercedes-AMG G 63

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Strategia de individualizare a companiei Mansory pentru vehiculele de serie high-end de serie mică, lansată în urmă cu câteva săptămâni sub denumirea MANSORY Bespoke, poate fi, de asemenea, combinată cu toate conversiile clasice complete pe care le pune la dispoziţie atelierul de tuning. Un exemplu este acest unic Mercedes-AMG G 63 Algorithmic Fade.

Caracteristici cheie:

  • Stilul caroseriei maşinii, vopsită în întregime într-un finisaj special numit Algorithmic Fade, este impresionant atât din punct de vedere vizual, cât și tehnic. Pornind de la partea din față în culoarea turcoaz, tranziţia spre cea neagră este creată de simboluri negre – pictate în conformitate cu specificațiile clientului (nu sunt abțibilduri) – care devin din ce în ce mai dense în spațiere, dimensiune și număr.
  • Toate părţile aerodinamice adăugătoare a caroseriei, începând cu șorțul frontal, aripile roţilor elegant lărgite, extensiile pragurilor laterale și partea inferioară posterioară au fost, de asemenea, finisate în funcție de dorințele clientului. Toate acestea, dar şi altele, sunt confecţionate integral din fibră de carbon forjată şi au o textură lăsată la vedere. Nou concepută este bara de protecţie posterioară.
  • Capota uşoară din carbon este parţial vopsită în aceeaşi combinaţie de culori, cu aceleaşi simboluri. Din fibră de carbon forjată mai este husa pentru roata de rezervă, dar şi noul spoiler de acoperiş. Numeroase alte componente sunt realizate din carbon forjat, precum bazele indicatoarelor de direcţie, carcasele oglinzilor retrovizoare, prizele de aer, etc.
  • Turbocompresoare noi şi mai mari, noi downpipes-uri, un nou sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament și o unitate electronică de control reprogramată au mărit puterea maşinii până la 850 CP şi 1.000 Nm de cuplu. Drept rezultat poate face 0-100 km/h în 3.5 secunde şi rula cu maximum 250 km/h.
  • Jantele maşinii de model YN.5 sunt forjate şi vopsite în culoare neagră. Măsoară 24 de inci şi sunt acoperite de anvelope corespunzătoare puterii şi vitezei pe care o poate dezvolta SUV-ul (295/30R24).
  • Interiorul a fost retapiţat complet cu piele în culoarea specială numită Feroza. Un nou volan sport din piele şi carbon, un set de pedale sport din aluminiu, inserții de carbon vopsite în turcoaz, piele cu inserții în relief 3D şi o textură specifică pentru scaune, inserțiile ușilor și cotiera centrală sunt la fel de plăcute ochiului ca și broderia lucrată cu precizie de pe scaune, centurile de siguranţă şi covoraşe.

Preţul maşinii nu se anunţă, însă la unul mai mic de 500.000 de euro nici să nu vă aşteptaţi!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/