(video) Amuzant! Un vitezoman deconspirat de poliţia din Orhei şi-a trecut imediat contul de TikTok din public în privat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 02.09.2023)


(update 13.06.2023) Contul de TikTok a fost făcut din nou public, iar imaginile video cu încălcările din Orhei nu au dispărut nicăieri. Comentariile de la cele mai recente postări au fost eliminate şi s-a blocat posibilitatea de a lăsa unele noi.


Inspectoratul de Poliție Orhei s-a autosesizat în baza unor imagini video în care se poate vedea cum două automobile de marca BMW se deplasează cu viteză excesivă pe traseul din apropierea Gării Auto Orhei. Dar mai interesant este că după doar câteva minute de la plasarea comunicatului de presă la ora 12:35 pe pagina Poliţiei, contul de TikTok pe care erau imaginile a fost trecut de la public la privat!🙂

VIDEO: tiktok.com/@m550xd5

Poliţia spune că șoferii au efectuat mai multe manevre periculoase, manifestând un comportament cu adevărat agresiv, iar în urma măsurilor întreprinse unul dintre conducători a fost identificat (cel ce conducea maşina albă).

Bărbatului i s-a întocmit un proces contravențional pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră prin comportament agresiv, săvârșite de un grup de persoane care au generat riscul producerii unui accident de circulație (se sancţionează cu amendă de la 40 la 60 de unităţi convenţionale (2.000-3.000 de lei) cu aplicarea a 6 puncte de penalizare sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 40 la 60 de ore, sau cu arest contravenţional pe un termen de la 15 la 30 de zile, în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la un an la 2 ani).

Cel de al doilea conducător urmează la fel a fi identificat și documentat, în timp ce ambii riscă să fie privați de dreptul de a conduce vehicule!

Anterior BMW-ul cu numerele de înmatriculare SEF 1 a mai fost în gura târgului pentru încălcările sale, în particular în ce priveşte viteza de deplasare prin localități şi în afara acestora.

Cmentariile sunt închise