(video) A fost găsit al doilea şofer care gonea prin Orhei la începutul verii, chiar dacă a mers peste hotar să-şi facă alte numere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din Orhei au identificat și cel de-al doilea conducător teribilist care încălcase în flagrant reguli de circulaţie la volanul unui BMW Seria 3 Coupe albastru prin Orhei.

Amintim că, la începutul lunii iunie, în mediul online a apărut o secvență video în care două BMW-uri se deplasau cu viteză excesivă pe traseul din apropierea Gării Auto Orhei, iar șoferii au efectuat mai multe manevre periculoase, manifestând şi un comportament agresiv.

La scurt timp după ce am distribuit şi noi imaginile, polițiștii au localizat unul dintre cei doi șoferi, conducătorul BMW-ului alb, aplicând atunci toate normele legale.

Iar acum, interesant este să aflăm că celălalt șofer în vârstă de 20 de ani, originar din raionul Orhei, probabil văzând în ce belea a ajuns amicul, la scurt timp după săvârșirea contravenției a părăsit țara la volanul mașinii.

Acolo (în România) și-a perfectat alte acte și plăcuțe de înmatriculare RO, dar ingeniozitatea sa nu a încurcat polițiștilor ca să-l identifice imediat cum a revenit acasă!

Ieri, 1 septembrie, automobilul a fost ridicat la parcarea specială, iar pe numele tânărului a fost întocmit un proces verbal cu înaintarea propunerii în instanța de judecată de privare a dreptului de a conduce autovehicule.

Cmentariile sunt închise