(video) Noul Hyundai Sonata N Line este lansat cu aproape 300 de CP şi Launch Control

Hyundai a dezvăluit acum mai multe detalii despre primul model Sonata în echipare N Line, care a fost anunţat pentru piaţa americană în ultimele zile ale lunii septembrie. Automobilul este cel mai puternic din această familie, dar şi cel mai arătos!

Caracteristici cheie:

  • Automobilul va fi oferit pe piaţa americană cu un nou motor turbo de 2.5 litri şi cu patru cilindri, din familia Smartstream, cu un sistem combinat de injecție a carburantului, care generează în total 294 CP (la 5.800 rpm) şi 422 Nm de cuplu (1.650-4.000 rpm).
  • În tandem va funcţiona o cutie de viteze robotizată N DCT cu opt trepte şi două ambreiaje umede (cu padele în spatele volanului). Este aceeași cutie de viteze care este folosită pe modelele sport Veloster N și i30 N.
  • Tracţiunea este din păcate doar pe puntea din faţă, deşi platforma permite instalarea unui AWD. Comparativ cu o Sonata de bază, pe modelul N Line s-au instalat puncte de sprijin mai rigide ale motorului.
  • Caracteristicile dinamice sunt singurele lucruri neanunţate încă, deşi se estimează că sedanul va putea atinge o viteză de 97 de km/h, cu pornire de pe loc prin intermediul unui sistem Launch Control, în mai puţin de 6.0 secunde.
  • Sonata N Line a mai beneficiat de amortizoare originale, arcuri posterioare din oțel cu 5% mai rigide şi stabilizatori măriţi în diametru. Nou este şi mecanismul de direcție cu un amplificator electric, mecanismele de frânare cu discuri mai mari şi jantele din aliaj de 19 inci (în anvelope Continental ProContact).
  • În mod deja bine cunoscut, maşinile N Line de la Hyundai se remarcă vizual prin bare de protecţie diferite, extensii pe praguri, grilă de radiator şi terminaţii de eşapament diferite (aici patru la număr). În cabină se vor regăsi scaune profilate cu tapiţerie combinată, cusături contrastante, inserţii metalice pe pedale, grafică specifică pe monitoare, mai multe setări pentru modurile de rulare, etc.

Preţul de start a unei astfel de maşini în SUA este de 33.200 de dolari.

Mai multe detalii despre Sonata N Line:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-premiera-la-chicago-auto-show-noul-hyundai-sonata-hybrid-se-lauda-cu-un-consum-sub-5-litri/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/