(video) Un adolescent de 15 ani, condamnat la închisoare, a fost prins din nou la volanul unei maşini furate

Un minor în vârstă 15 ani, originar dintr-o localitate din raionul Sîngerei, a fost reținut de angajații secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliței a mun. Chișinău, după ce a furat un automobil de pe str. Bucuriei și se deplasa cu el neregulamentar pe străzile capitalei.

Ca urmare a investigațiilor, polițiștii au stabilit că individul, prin deteriorarea lacătului, a pătruns în garaj de unde a furat un Volkswgen Transporter, în portbagajul căruia se afla o motocicletă, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Ulterior minorul, cu automobilul sustras, se deplasa neregulamentar și haotic pe str. Petricani în direcția șos. Balcani, fiind stopat de către participanții la trafic și imediat anunțată poliția. Prejudiciul cauzat fiind proprietarului a fost estimat la 149.790 lei.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt.

Apropo, în cadrul investigațiilor ofițerii de investigație și urmărire penală au stabilit că minorul nu este la prima abatere, fiind judecat pentru un șir de furturi și răpire a unităților de transport. Totodată se afla și în urmărire penală și era căutat de către IP Sîngerei.

Mai aflaţi că în privința minorului, pentru faptele sale, de către Judecătoria Sîngerei a fost emisă o sentință de condamnare pe un termen de 2 ani și 4 luni, cu plasarea în locurile de detenție pentru a-și ispăși pedeapsa.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cate-un-an-de-inchisoare-pentru-fiecare-este-pedeapsa-pe-care-o-risca-un-tanar-de-19-ani-pentru-furtul-unui-set-de-roti/

Cmentariile sunt închise