(foto) Se circulă aglomerat spre Orhei. Marea revenire va avea loc duminică seara

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deplasările de Crăciun pe rit vechi continuă și astăzi şi o fac cei care nu s-au grăbit ieri după orele de muncă. Din acest motiv, pe unele drumuri naţionale nu se circulă fluent. De exemplu, pe traseul care duce spre Orhei, la ieşirea din Peresecina, se atestă o oarecare aglomerație de automobile.

Automobilele înaintează mai greu în zonă, inclusiv din cauză că la ieșire din Peresecina drumul se îngustează, de pe două benzi se trece pe una, ceea ce se întâmplă și la intrare în Orhei. Un alt motiv ar putea fi desfășurarea de către poliție a unor filtre, anunțate mai devreme. Acestea vor avea loc până pe 15 ianuarie pe întreg teritoriul ţării.

Traficul va fi mai intens în ziua de duminică, când toată lumea va face cale întoarsă, dat fiind faptul că luni nu este o zi oficială de odihnă. Astfel, dacă vă numărați printre cei care au părăsit capitala, nu porniţi înapoi chiar într-un ultim moment, pentru a nu pierde minute prețioase în trafic. Cu siguranță că, pe aceeaşi Cale a Orheiului, seara se vor înregistra tradiționale ambuteiaje.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/