Tesla anunţă startul producţiei mult aşteptatului Cybertruck, însă oricum încă-l ascunde

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Într-un final, la aproape patru ani distanță de la prezentarea primului prototip, Tesla Cybertruck a început să fie produs în masă, o maşină fiind arătată parţial ascunsă printre angajați. Șeful companiei, Elon Musk, a confirmat vestea cu mesajul „Felicitări, echipa Tesla!” pe pagina sa personală de Twitter.

Startul livrărilor pickup-ului electric este așteptat la sfârșitul lunii septembrie, după un eveniment special care să marcheze asta. Din 2019 şi până în prezent maşina a suferit o serie de modificări deoarece a generat o serie de nemulţumiri de la bun început, gen lipsa unor oglinzi retrovizoare laterale, însă designul unghiular general nu a dispărut nicăieri.

Dacă este să credem unor cifre, Tesla Cybertruck este maşina din istorie care a colectat oficial, înainte de startul producției, cel mai mare număr de precomenzi de la potențiali clienţi – peste 1.6 milioane până în prezent (cerând 100 de dolari rambursabili). Dar numărul persoanelor care se vor transforma în clienţi autentici rămâne un mister, căci va mai dura o vreme până modelul va ajunge la proprietarul cu numărul 1.000.000, de exemplu.

Așa cum a fost în cazul tuturor celorlalte vehicule electrice Tesla, în primele luni, adică tot 2023, Tesla Cybertruck va fi produs în regim limitat. Fabrica din Texas nu va atinge capacitatea maximă de producție până în 2024.

Iată ce imagini există în spaţiul online cu cel mai proaspăt prototip pre-producţie. Într-o proporție de peste 90% se poate afirma că astfel va fi şi produsul final de serie.

Cmentariile sunt închise