(foto) Opel a actualizat crossoverul Mokka. Acum arată mult mai atrăgător

Compania Opel a dezvăluit crossoverul actualizat Mokka, care acum se va vinde sub denumirea Mokka X. Atât interiorul, cât şi exteriorul, s-au schimbat pentru a corespunde trăsăturilor stilistice a noii generaţii Opel Astra.

Test Drive: Noua generație Opel Astra K

Opel-Mokka-X-Geneva-2_новый размер

Mokka s-a ales cu o nouă grilă a radiatorului şi cu o bară de protecţie frontală modificată. Mai mult, toate blocurile optice sunt noi şi au elemente pe bază de LED-uri.

Din habitaclu a dispărut blocul imens de control al sistemului de climatizare şi cel multimedia, în loc fiind instalat unul compact, cu mai puţine butoane. Ecranul multimedia tactil poate fi de şapte sau opt inci şi nu mai este deasupra consolei centrale ci integrat în ea. Prin această mişcare s-au schimbat şi poziţiile gurilor de aerisire.

Opel-Mokka-X-Geneva-1_новый размер

Acum, ceasurile de bord nu mai înconjoară un ecran monocrom, ci unul color şi mare, pe care sunt indicate toate informaţiile necesare şoferului.

Mokka X a mai beneficiat de o cameră de supraveghere frontală, numită Opel Eye, care urmăreşte semnele de circulaţie, banda de drum şi maşina care merge în faţă.

Sistemul multimedia suportă interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto.

Gama de motoare a fost completată de un motor turbo de 1.4 litri, care oferă 152 de cai putere şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu şase rapoarte. Este disponibilă atât tracţiunea pe puntea faţă, cât şi cea integrală. Clienţii pot opta şi pentru un turbodiesel de 1.6 litri volum, cu 110 şi 136 CP.

Premiera publică a Opel Mokka X va avea loc în perioada 3-13 martie 2016, la Salonul Auto de la Geneva. Vânzările ar trebui să înceapă în această primăvară.

Opel-Mokka-X-Geneva-3_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-4_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-5_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-6_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-7_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-8_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-9_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-10_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-11_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-12_новый размер Opel-Mokka-X-Geneva-13_новый размер

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/