(foto) Păţania unui şofer din Chişinău. Cum a decis să iasă de pe un trotuar şi care au fost urmările

Conducătorul unui Dacia Duster înmatriculat în capitală a decis să “testeze” involuntar dacă poate trece printr-un spaţiu cu o lăţime practic similară cu cea a maşinii sale. Şi i-a reuşit, însă păţania s-a ales cu urmări!

Un martor ocular a surprins momentul care a avut loc pe strada Veronica Micle din capitală. Potrivit informaţiilor care ne-au fost comunicate, conducătorul auto a dorit să părăsească trotuarul şi ar fi ales această cale pentru că nu ar fi putut să o facă prin altă parte. Intrând în spaţiul îngust cu o viteză infimă, pentru un moment maşina a fost oprită, şoferul înţelegând că s-ar fi blocat, însă ulterior a mers totuşi înainte în loc să dea înapoi.

După ce a trecut, conducătorul s-a oprit să vadă dacă totul era în ordine şi a constatat că nu era. SUV-ul a agăţat automobilul parcat perpendicular şi cel puţin i-a dat jos rama cu plăcuţa de înmatriculare, iar dacă s-a atins şi de peretele din stânga nu s-a putut observa cu exactitate de la această distanţă. Ce a urmat apoi nu se cunoaşte.

De menţionat că noul Duster are o lăţime de 1.804/2.052 mm (fără/cu oglinzi), dar şi ecartamente care măsoară 1.570/1.580 mm (pe maşinile cu tracţiune 4×2/4×4).

FOTO: martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/decis-de-guvern-masinile-vor-putea-fi-parcate-pe-trotuare-doar-lasand-1-5-metri-pentru-pietoni/

(foto) Viral pe internet! Cum şi-a cerut scuze o şoferiţă din Chişinău pentru că şi-a parcat maşina pe trotuar

(video) „Uneori există nevoia…” Pasagerul unui SUV din Chişinău a filmat cum şoferul merge pe trotuar şi i-a argumentat fapta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/