(foto) Pentru aceasta nu există stare de urgenţă. Continuă importul de maşini avariate prin vama Leuşeni

Pandemia de COVID-19 nu pare a fi o piedică în a importa în Republica Moldova automobile avariate, asta pentru că pe ele nu le afectează nicicum. Atât timp cât legea va permite fenomenul va continua să se înregistreze, iar ţara se va umple uşor-uşor de rable şi cu termen de valabilitate a securităţii expirat.

Iată alte două vehicule care au intrat chiar în această dimineaţă prin vama Leuşeni în Moldova. Cel mai probabil îşi ţine drumul spre Chişinău, acolo unde aceste automobile vor fi mai degrabă reparate decât să fie utilizate pentru piese sau casate. În imagine se poate observa un Mercedes-Benz C-Class şi o Toyota Auris de primă generaţie, ambele cu sisteme de propulsie hibride.

Din ceea ce se poate observa, dacă hatchback-ul are semnele unui impact în partea posterioară cel puţin, atunci Mercedes-ul a avut de suferit mai semnificativ, atât în partea frontală, cât şi cea posterioare. Pentru ca să nu sară bucăţi din sedan pe drum au mai fost acoperite cu folie hayonul, parbrizul şi geamurile frontale laterale. Încă o dovadă a implicării într-un accident rutier sunt airbag-urile laterale şi de tip cortină deja declanşate.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-si-asa-ceva-exista-o-toyota-auris-doi-in-unul-a-fost-descoperita-de-auto-inspect/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/