(foto) Trei ani de la prezentarea noului Ford Mustang Mach-E. Câte maşini au fost produse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La trei ani de la momentul prezentării în noiembrie 2019 şi la aproape doi ani distanță de la începutul producţiei, Ford anunţă că a făcut al 150.000-lea Mustang Mach-E! Pentru companie este o piatră de hotar semnificativă, asta deoarece se intenționează ca rata producției să ajungă la 600.000 de unităţi anual, până la sfârșitul lui 2023, și la peste două milioane anual până în 2026.

Aproape toată creșterea înregistrată de Mustang Mach-E până în prezent vine de la înlocuirea de către clienți a unui vehicul cu motor cu ardere internă cu unul electric. Mai mult de 8 din 10 clienți din SUA au făcut-o, iar în Europa 9 din 10 clienți, ceea de demonstrează că Ford creează vehicule electrice care răspund nevoilor largi ale clienților.

„Când am pus poneiul pe acest Mustang, am știut că vom avea sceptici. Ceea ce nu prea știam atunci era cât de populară va deveni această mașină. Îmi place să văd vehicule Mustang Mach-E pe drum şi să vorbesc cu clienții, văd din ce în ce mai multe dintre ele.”

Darren Palmer, vicepreședinte, Programe pentru vehicule electrice, Ford Model e

Modelul Mustang Mach-E este disponibil în prezent în 37 de țări din întreaga lume, față de 22 în primul an al vehiculului. Noua Zeelandă, Brazilia și Argentina sunt printre cele mai recente piețe adăugate.

Creșterea globală vine pe măsură ce Ford modernizează Uzina de ștanțare și asamblare Cuautitlán (Mexic) – care a construit cel de-al 150.000-lea vehicul – pentru a sprijini și mai mulți clienți. Acolo există o nouă linie de baterii, o nouă linie de șasiu, o linie de asamblare suplimentară, iar cel mai recent s-a adăugat un nou atelier de vopsire.

Mustang Mach-E continuă să-și demonstreze popularitatea, câștigând premii și laude, inclusiv 2021 North American Utility of the Year, Edmunds’ Top-Rated Luxury Electric Vehicle și multe altele.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/