(foto) Pentru cel mai autonom crossover electric european se va putea comanda un off-road package

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Fisker, ghidată de misiunea de a crea cele mai emoționale și durabile vehicule electrice din lume, a dezvăluit detalii suplimentare despre Fisker Ocean Force E, un pachet destinat condusului în off-road pentru cel mai autonom crossover electric european.

„Force E reprezintă efortul nostru de a aduce emisiile zero în lumea off-road, astfel încât cei care iubesc natura să o poată experimenta într-un mod mai sustenabil și fără aspectele negative asociate vehiculelor cu ardere internă, care au dominat această nișă de zeci de ani”, a declarat președintele și CEO-ul Henrik Fisker.

Pachetul Force E va fi disponibil de comandat atât în momentul achiziționării vehiculului, cât și sub formă de pachet opțional ce va putea fi adăugat ulterior, după cumpărare. Inițial, va fi disponibil pentru variantele Fisker Ocean One și Extreme cu tracțiune integrală, urmând să fie disponibil și pentru varianta Ultra într-o etapă ulterioară.

Pachetul include anvelope MT de 33 de inchi pe jante de 20 de inchi, gardă la sol mărită, amortizoare specializate, șorțuri ranforsate cu elemente suplimentare de protecție, nişte bosaje mai solide, precum și o placă de protecție sub caroserie pentru o durabilitate sporită.

Force E va include, de asemenea, un mod electronic special de conducere în off-road, care oferă setări specifice ale trenului de rulare pentru performanțe corespunzătoare în afara asfaltului și care va fi livrat printr-o actualizare over-the-air (OTA) după achiziționarea pachetului.

Un suport opțional de tip coș de plafon va fi vândut separat. Fisker Ocean Force E urmează să fie disponibil din primul trimestru al anului 2024, iar prețurile vor fi anunțate pe fiskerinc.com atunci când vor începe rezervările.

Cmentariile sunt închise