(video) După cum am intuit! Microbuzul răsturnat în cartierul Telecentru, răpit de un tânăr

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vă mai amintiți de accidentul care s-a întâmplat în cartierul Telecentru la început de martie? Atunci când un șofer a răsturnat un microbuz și a mai deteriorat infrastructură rutieră? Păi iată că intuiția noastră fusese corectă: mașina a fost răpită!

Un tânăr de 20 de ani, originar din raionul Leova, este acum cercetat penal. Acel VW l-a sustras noaptea de pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Pietrarilor din capitală, unde muncea.

După un ”sejur” prin oraș, la un moment dat, ar fi pierdut controlul volanului în intersecția Pietrarilor-Drumul Viilor. Microbuzul s-a răsturnat și aventurierul a părăsit ulterior zona. Momentul accidentului a fost surprins video.

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală ale polițiștilor capitalei suspectul a fost reținut de curând. Conform legislației în vigoare riscă amendă de până la 67.500 de lei sau până la trei ani de închisoare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise