(video) Încă un accident cu șofer fugar, înregistrat sâmbătă noaptea în cartierul Telecentru

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară târziu, aproape de miezul nopții, Poliția Capitalei a înregistrat un apel 112 prin care s-a comunicat producerea unui accident de circulație în cartierul Telecentru. În intersecția străzilor Pietrarilor și Drumul Viilor s-a răsturnat un microbuz.

Potrivit informațiilor primare obținute de la fața locului, conducătorul din VW ar fi pierdut controlul asupra mijlocului de transport și a intrat într-un semafor și apoi un indicator rutier. După aceasta microbuzul s-a răsturnat. Persoana de la volan a părăsit ulterior locul accidentului.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă vehiculul și mijloacele de semnalizare rutieră au fost deteriorate considerabil. Microbuzul a fost ridicat și transportat la parcarea specială.

Alte circumstanțe se stabilesc. Nu se exclude că acesta ar fi fost sustras/răpit/furat. Înainte de accident, mașina a fost surprinsă într-o încălcare a regulilor de circulație în sensul giratoriu de lângă fostul cinematograf Flacăra din sectorul Buiucani.

VIDEO: facebook.com/Кузя Домовёнок

Iată ce s-a întâmplat sâmbătă dimineața în același cartier Telecentru:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise