(foto) Peugeot 3008 s-a produs într-un milion de exemplare

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La cinci ani de la momentul lansării, SUV-ul 3008, unul dintre bestseller-urile mărcii Peugeot aniversează deja exemplarul cu numărul un milion, produs la uzina de la Sochaux.

Angajații s-au adunat în jurul unui exemplar 3008 HYBRID4 pentru a sărbători producția exemplarului cu numărul 1.000.000!

Un succes fenomenal: Peugeot 3008 de ultimă generație a depășit deja pragul de un milion de unități produse. Fabricat în Europa și China, modelul a început prin a seduce experții chiar înainte de a fi lansat. A câștigat 76 de premii în întreaga lume, inclusiv prestigiosul premiu Mașina Anului în 2017!

Acasă, în Franța, 3008 este lider în segmentul său încă din prima lună de la momentul lansării. În Europa, se află pe locul doi pe segmentul SUV-urilor în 2021. Ocupă o poziție puternică și în sudul Europei, unde este numărul 1 în Portugalia și numărul 2 în Italia și Spania.

Europa reprezintă 65% din vânzările sale. Pentru 3008, piețele majore din afara Europei sunt Turcia, Israelul, Japonia și Egiptul. Peste 80% din vânzări constituie maşini cu o cutie de viteze automată, iar aproape 38% sunt în echipări superioare, ilustrând perfect urcarea în segment a mărcii Peugeot.

Cel mai nou 3008 oferă sisteme de asistență la șofat de ultimă generație, împreună cu i-Cockpit cu un nou head-up display cu afișaj de calitate și ecran tactil HD de 10 inci. Vehiculul ilustrează perfect şi strategia “Power of Choice” a mărcii, cu un sistem plug-in hybrid, tracțiune cu 2 sau 4 roți motrice și motorizări pe benzină sau diesel, ce asociază plăcerea la condus și eficiența.

Peugeot 3008 a cucerit clienții datorită calităților sale dinamice și stilului exterior distinctiv și modern. Interiorul echipat cu i-Cockpit oferă o atmosferă tehnologică, caldă și confortabilă, un mediu foarte diferit în care clienții se simt în largul său, precum și unul dintre cele mai bune niveluri de satisfacție generală din Europa.

Vezi neapărat:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata