(foto) Pompierii au salvat un şofer din Chişinău care a rămas blocat sub un arbore căzut

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În dimineața zilei de astăzi, 23 iunie, angajații IGSU au fost alertați pentru a descarcera un bărbat rămas blocat sub un arbore doborât de vânt. Cazul a avut loc pe strada Grigore Ureche nr. 11 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 8:16.

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat în propriul automobil, după ce un arbore a căzut peste vehicul. La fața locului pentru misiune de salvare a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Postului de salvatori și pompieri a Centrului Republican de Intervenții Operative.

Ajunși la destinație salvatorii au reușit în timp record să deblocheze persoana și să-i acorde primul ajutor calificat. În urma incidentului produs, bărbatul s-a ales cu traumatisme ușoare, viața acestuia la moment fiind în afara oricărui pericol. După operațiunea de deblocare, persoana a fost preluată de serviciul medical pentru ulterioare îngrijiri.

În context, reiterăm să nu ignorați recomandările lansate împreună cu avertizările meteo, inclusiv cele legate de vânt puternic!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/