(foto) Porsche nu uită de clienții săi vechi și le-a pregătit o surpriză pentru a fi în pas cu lumea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din 2020, Porsche Classic oferă două sisteme de infotainment pentru o serie de maşini clasice şi contemporane ale mărcii – PCCM și PCCM Plus. Printre alte caracteristici, aceste dispozitive modernizate permit utilizarea Apple CarPlay (începând cu iPhone 5) și Android Auto pentru redarea de conţinut media, navigaţie și pentru efectuarea de apeluri telefonice.

O gamă de produse corespunzătoare este acum disponibilă, cu efect imediat, pentru a șasea generație 911 (997) din anii 2005-2008, generația timpurie Boxster și Cayman (987) din anii 2005-2008, dar şi primul Cayenne din anii 2003-2008! Pentru prima dată, Porsche oferă, de asemenea, sisteme multimedia specifice pentru diferite regiuni ale lumii.

Extinderea ofertei este ca urmare a cererii uriaşe, spun cei de la Porsche.

Modelele menționate mai sus erau deja echipate cu un Porsche Communication Management (PCM) de a doua generație în format 2 DIN, la cerere. Noul PCCM Plus înlocuiește perfect aceste dispozitive încorporate originale, precum și radioul CDR 23 (Cayenne) și radioul CDR 24 (Boxster/Cayman).

Aspectul și senzația sa se bazează pe componentele deja instalate în mașină, cum ar fi panoul de control al climatizării sau butoanele. Prin urmare, PCCM Plus se integrează perfect în mediul înconjurător al bordului. Sigla Porsche identifică imediat de cine sunt făcute. Componentele periferice cum ar fi amplificatorul, difuzoarele sau antena pot fi folosite ca înainte. Afișajele de navigație din panoul de instrumente continuă să fie acceptate.

Echipamentul PCCM Plus include un ecran tactil de 7.0 inchi cu un afișaj grafic de ultimă generație. DAB+ permite recepția posturilor de radio digitale cu versiunea europeană, în timp ce versiunea pentru SUA și Canada este programată pentru radioul prin satelit SiriusXM.

Șoferului i se mai pune la dispoziţie cea mai recentă navigație la bord cu puncte de interes (POI) specifice Porsche afișate în 2D sau 3D. În viitor, vor fi oferite actualizări ale hărților pentru această funcţie la intervale regulate.

Redarea de conţinut media este posibilă prin stick USB, Bluetooth, Apple CarPlay și Android Auto. O altă funcție este computerul de bord, care oferă o mulțime de date utile de conducere. Pe 911, Boxster și Cayman, pot fi stocate și setările personale pentru mașină. În funcție de echiparea vehiculului, această funcție de memorie poate fi utilizată pentru lumini, ștergătoarele de parbriz, controlul climatizării şi blocarea uşilor.

Noile dispozitive PCCM Plus costă 1.520,37 de euro în Germania. Pot fi comandate la centrele Porsche, un set de hărţi de navigaţie fiind opţional. Se recomandă montarea la un partener Porsche Classic sau la un centru Porsche.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/