(foto) Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch arată cum îți poți personaliza noul Panamera la comandă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Shanghai, alături de premiera noii generații Panamera, Porsche a mai făcut un anunț. Panamera Turbo Sonderwunsch arată atenția la detalii cu care Porsche Exclusive Manufaktur implementează programul de personalizare individuală Sonderwunsch. Exemplul exclusivist și unic vizualizează cum ar putea arăta o mașină sport de vis cu totul personală pentru un client Sonderwunsch.

Noul Panamera este disponibil din fabrică cu o gamă largă de culori, tapițerie, decoruri și detalii pentru accent sau contrast. Dar pentru cei cu așteptări mai individuale și extrem de exclusiviste pentru mașina lor personală de vis, Porsche oferă clienților săi programul Sonderwunsch. Acesta include consultarea, planificarea și execuția de către experți a dorințelor personalizate de culoare/materiale și chiar construirea de mașini one-off.

Exteriorul acestui Panamera Turbo Sonderwunsch a fost proiectat de experți din diviziile Style Porsche și Exclusive Manufaktur. Interiorul a fost lăsat în mod deliberat neterminat până anul viitor.

Porsche Exclusive Manufaktur a vopsit modelul inspirațional într-un finisaj în două tonuri centrat în jurul nuanței speciale Leblon Violet Metallic. Acest ton de culoare violetă are o notă castanie. Folosind o tehnică de producție elaborată, experții Style Porsche și Exclusive Manufaktur au făcut ca această nuanță să se estompeze într-un negru solid în treimea inferioară a mașinii. Pragurile ușilor și buzele spoilerului față/spate sunt la fel în negru solid. Farurile, stopurile și geamurile umbrite continuă tema, iar terminațiile de eșapament sunt finisate în Bronzite.

Stratul transparent aplicat peste vopseaua caroseriei conține fulgi vaporizați din aur autentic, creând un aspect premium cu efect de profunzime. Exteriorul prezintă, de asemenea, dungi în culoarea nou dezvoltată Avium Metallic, cu logo Sonderwunsch integrat. Fața jantelor de 21 de inchi cu blocare centrală și ramele geamurilor laterale sunt, de asemenea, finisate în Avium Metallic. Măiestria și atenția la detalii sunt evidente în siglele finisate cu meticulozitate din spate.

Diviziile Porsche Exclusive Manufaktur și Porsche Classic pot moderniza sau restaura mașini sport unice cu o combinație de măiestrie pricepută și atenție la detalii. Ca parte a strategiei sale de Co-Creation, producătorul de mașini sport reinterpretează acum legendarul său program Sonderwunsch de la sfârșitul anilor 1970, ceea ce îi va permite să deseneze mașini unice individualizate – create în comun de client și produse profesional de Porsche.

Această gamă de servicii include domeniile de Factory Commissioning pentru cerințe individuale ale clienților referitoare la culoare și material direct în producție, precum și de Factory Re-Commissioning sau Factory One-Off după livrarea vehiculului către client. În timp ce Factory Re-Commissioning se referă la culori și materiale individuale, serviciul Factory One-Off este o dezvoltare tehnică nouă sistematică. În funcție de vârsta vehiculului, experții tehnici de la Porsche Exclusive Manufaktur sau Porsche Classic se ocupă de implementare.

Panamera Turbo Sonderwunsch a fost creat în procesul Factory Re-Commissioning pentru a clarifica această procedură într-un proiect efectiv și pentru a o face posibilă. Clienții pot contacta echipa Sonderwunsch din divizia Exclusive Manufaktur prin intermediul centrului lor Porsche și pot comanda un serviciu Factory Re-Commissioning. Mașina este apoi transportată de la dealer la producător unde va fi personalizată în funcție de dorințele clientului. Condițiile preliminare de transport și înregistrare specifice pieței vor fi convenite cu fiecare client în mod individual în fiecare caz.

Cmentariile sunt închise