(foto) Prea multe maşini în oraş sau prea multă neatenţie? Accident în lanţ în faţa Guvernului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident matinal în lanţ în faţa Guvernului, înregistrat la ora 10:55. Implicate au fost două Mercedes-uri, un BMW şi o Dacia. Este important de subliniat faptul că nu s-a înregistrat nicio victimă sau rănire a conducătorilor auto sau a pasagerilor, ceea ce este întotdeauna cea mai bună veste în astfel de evenimente.

Întrucât cercetările continuă, este esențial ca șoferii să fie atenți și să conducă cu grijă pentru a preveni astfel de incidente nedorite în viitor. Siguranța rutieră trebuie să rămână o prioritate pentru toți participanții la trafic, iar respectarea regulilor de circulație este un pas crucial pentru a evita astfel de accidente deşi minore, dar neplăcute.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise