(foto/video) Premieră: Ediţia limitată Mercedes-AMG SL 63 Motorsport Collectors Edition

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru a marca sfârșitul sezonului de Formula 1 2022, Mercedes-AMG prezintă o versiune specială şi limitată a noului SL 63 4MATIC+, una care reflectă aspectul monopostului Mercedes-AMG F1 W12 E PERFORMANCE, cu o trecere din high-tech silver metallic în obsidian black metallic. Același lucru este valabil pentru desenul cu stele și contrastele de culoare PETRONAS.

La acestea se adaugă jantele forjate AMG de 21 de inchi, cu 10 spițe duble, cu finisaj negru mat, cu flanșe ale jantei în nuanţa PETRONAS. Acoperişul moale este unul de culoare neagră.

Pe lângă cele expuse mai sus, automobilul dispune de pachetul AMG Aerodynamics, unul care adaugă flics-uri mai mari pe șorțul față și spate, un difuzor posterior mai mare și un profil activ în partea inferioară a caroseriei, toate pentru proprietăți aerodinamice mai bune.

Mai foloseşte pachetele AMG Night și AMG Night II, care fac o serie de elemente exterioare și ornamentele decorative negre lucioase. La acestea se adaugă țevile de evacuare întunecate, dar şi alte aplicaţii cromate negre.

În plus, componentele interioare ale farurilor și stopurilor sunt întunecate. Etrierele de frână ale sistemului AMG high-performance cu mecanisme din material compozit sunt, de asemenea, vopsite în negru. Buşonul rezervorului de combustibil din crom argintiu, cu inscripție AMG, subliniază statutul ediţiei speciale.

În interior are standard scaunele AMG Performance, disponibile cu două tapițerii: din piele Nappa neagră/microfibră MICROCUT cu cusături roșii și emblemă AMG în relief în tetiere sau din piele Nappa neagră/microfibră MICROCUT cu cusături galbene și emblemă AMG în relief pe tetiere. Decorația AMG din fibră de carbon se armonizează cu volanul încălzit AMG Performance cu jantă din fibră de carbon.

Sistemul audio Burmester high end 3D surround, iluminarea ambientală, asistentul interior MBUX, pachetul de asistență la conducere și un head-up display sunt oferite, la fel, standard. Totodată, un AMG TRACK PACE oferă suport cu o gamă largă de date atunci când maşina se va conduce pe circuite. Pachetul Load Compartment sporește caracterul practic de zi cu zi, în timp ce panourile de prag AMG iluminate întâmpină pasagerii cu sigla AMG.

Pentru a proteja maşina de colecţie valoroasă, aceasta este dotată cu sistemul GUARD 360 din fabrică. În plus, fiecare client primește o husă auto AMG personalizată. Având o parte exterioară respirabilă din țesătură sintetică şi rezistentă la rupere, iar pe partea interioară o căptușeală antistatică din flanel țesut, aceasta va proteja automobilul de praf și zgârieturi în garaj.

Modelul va fi realizat în doar 100 de exemplare. Preţul său nu a fost comunicat, însă cu siguranţă depășește 200.000 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/