(foto) Premieră: Ediţia ultra limitată Mercedes-Maybach S 650 Night Edition

Sedanul Mercedes-Maybach S 650 reprezintă apogeul absolut al luxului pentru brandul Mercedes-Maybach de pe piața americană şi astăzi se anunţă o ediţie ultra limitată a modelului – Night Edition – cu elemente unice și distinctive finisate într-o culoare neagră, dar şi cu fibră de carbon.

Automobilul este limitat la doar 15 exemplare şi este disponibil exclusiv pentru piaţa americană! Să fie aceasta chiar ultima ediţie făcută pe bază de W222?

Echipat cu un motor V12 biturbo de 6.0 litri, asamblat manual, care produce 630 CP şi 1.000 Nm, cuplat la o cutie de viteze 7G-TRONIC PLUS, prin care trimite toată puterea pe roţile din spate doar, automobilul este capabil să facă 0-97 km/h în 4.6 secunde şi să ruleze cu maxim 250 km/h (viteză limitată electronic). De facto, avem în faţa noastră un S 65 AMG.

A mai primit acest super sedan de lux o suspensie MAGIC BODY CONTROL pe baza celei pneumatice semi active AIRMATIC, care foloseşte o cameră specială pentru a scana suprafaţa drumului şi, în dependenţă de informaţiile primite, trimite comenzi necesare pentru a contracara proactiv toate denivelările.

Însă caracteristicile cheie ale ediţiei Night Edition includ inserţiile exclusive din fibră de carbon din partea frontală şi posterioară a maşinii, spoilerul spate de pe capacul portbagajului şi jantele Maybach forjate de 20 inci cu finisaj fumuriu.

Iar în timp ce caroseria este vopsită în culoarea Obsidian Black, interiorul sclipeşte prin tapiţeria exclusivă cu piele Nappa în culori Porcelain şi Black. Tot acolo, dar şi în portbagaj, se mai găsesc nişte covoraşe din piele neagră cu margini şi cusături contrastante în nuanţa Porcelain. Inscripţii şi insigne Night Edition se mai găsesc pe aripile frontale şi în habitaclu pe consola centrală.

Ca un punct de referință în segmentul de super-lux, Maybach S 650 stabilește noi standarde în interiorul său somptuos, inclusiv prin: cele două scaune individuale posterioare care se pot înclina sub un unghi de 43 de grade şi au suporturi pentru picioare retractabile electric; funcţia de masaj, încălzire şi ventilare pentru toate scaunele; un volan acoperit cu o combinaţie de lemn şi piele; nişte praguri interioare şi console ale scaunelor acoperite cu piele; sistem de iluminare ambientală extins (64 culori) în partea posterioară a cabinei şi sistemul multimedia individual pentru pasagerii de acolo.

Printre altele oferite pentru cei 242.950 de dolari, cât se cer pentru un astfel de automobil, se mai numără: o grilă de radiator cu inscripţie MAYBACH, două monitoare de 12.3 inci sub un singur panou de sticlă în planşa de bord, head-up display, LED Intelligent Light System cu faruri Ultra Wide Beam şi funcţie Adaptive Highbeam Assist, suport Apple CarPlay şi Android Auto, sistem audio Burmester High-End 3D Surround, Driver Assistance Package şi Night View Assist Plus.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-geneva-2019-noul-mercedes-amg-s65-final-edition-auf-wiedersehen/

Cmentariile sunt închise