(foto) Premieră europeană: Noul Honda CR-V este un hibrid cu şapte locuri care vine la Geneva

Honda va dezvălui versiunea europeană a noului CR-V la Salonul Auto de la Geneva din 2018 şi se întâmplă acest lucru la peste 15 luni de zile distanţă de când modelul a debutat în premieră în SUA.

Noua generație a celui mai bine vândut SUV (anii 2013-2016) ridică bariera în ceea ce privește calitatea interiorului, rafinamentul designului exterior și spațiul pentru pasageri. În premieră, modelul va avea opţiunea de a fi comandat cu şapte locuri!

Honda CR V eu spec 2018 0

Șasiul este, de asemenea, cel mai sofisticat creat vreodată pentru un CR-V și asigură că mașina oferă o experiență de conducere remarcabilă, cu un confort exemplar al călătoriei, precum și o capacitate reală în off-road.

Noul CR-V are un design exterior proaspăt și sofisticat, cu arcuri mai largi, musculare pe roți, contururi mai clare pe capotă și în carcasele din spate, precum și cea mai nouă „faţă” familiară ultimelor modele Honda, inclusiv cu semnătura specifică a farurilor.

Montanţii A subțiri, barele de protecție din față și spate, capacele care acoperă motorul şi podeaua dedesubt ajută la transformarea noului CR-V într-unul dintre cele mai performante vehicule din clasa sa. Include, de asemenea, şi sistemul Honda Active Shutter Grille, o grilă activă a radiatorului care îmbunătățește în continuare eficiența consumului de combustibil.

Noul design interior încorporează un accent orizontal asupra aspectului bordului pentru a evidenția cabina mai spațioasă, accentuând senzația de lățime și dând un sentiment de rezistență.

Planşa de bord va conţine în total două ecran de 7 inci, unul care va servi drept panou de bord, iar altul va fi tactil pentru sistemul multimedia. Panoul de comenzi pentru gestionarea sistemului de climatizare este aranjat frumos sub ecranul tactil.

Honda CR V eu spec 2018 4

Noul CR-V are proporții exterioare puțin mai mari decât predecesorul său, iar ampatamentul mai lung și poziția mai largă au permis crearea unui interior mai spațios. Dimensiunea ampatamentului noului CR-V a crescut spre deosebire de predecesorul său cu 41 de mm – până la 2.261 de mm. Astfel, pasagerii de pe bancheta din spate vor beneficia de mai mult loc pentru picioare, spaţiul mărindu-se cu 53 de mm.

Portbagajul a crescut în dimensiuni de asemenea, oferă două poziții a podelei care fac o suprafață plană pentru încărcarea articolelor mai mari, în timp ce hayonul poate fi acţionat electric fără mâini.

Caracteristicile inteligente fac ca noul CR-V să fie mai ușor de utilizat în fiecare zi. De exemplu, înălțimea hayon-ului la deschidere poate fi programată pentru a evita contactul cu tavane joase, iar flexibilitatea cabinei este stimulată de un spaţiu de depozitare în preajma consolei centrale cu trei moduri. Mai mult, spetezele scaunelor scaune se pot rabata în proporţii de 60:40 şi se fac „dispărute” în podea printr-o simplă apăsare de buton.

Pentru prima dată, noul CR-V va fi disponibil cu opțiunea de șapte locuri pentru pasageri. În cazul în care este selectat, al treilea rând oferă o cameră spaţioasă pentru picioare și un unghi al scaunelor de 101 de grade, pentru a asigura confortul pasagerilor pe distanțe lungi.

Pentru prima dată, tehnologia de propulsie hibridă dezvoltată de Honda va fi oferită într-un SUV pentru Europa. Noul CR-V va fi disponibil cu sistemul hibrid Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD) alcătuit dintr-un motor pe benzină de 2.0 litri i-VTEC care utilizează ciclul Atkinson și alte două motoare electrice, pentru a oferi o eficiență reală și o manevrabilitate fără efort.

Sistemul i-MMD nu folosește o transmisie convențională, în schimb, o unitate mai compactă are un singur raport de angrenaj fix, pentru a crea o legătură directă între componentele aflate în mișcare și un transfer de cuplu mai uşor.

De asemenea, noul CR-V va fi disponibil cu un motor pe benzină de 1.5 litri VTEC TURBO. Puterea este livrată printr-o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau o transmisie automată CVT opțională, reglată pentru a oferi un răspuns mai liniar. Deocamdată caracteristicile ambelor motorizări rămân în secret.

Apropo, ambele unităţi de propulsie vin standard cu tracțiune pe pe puntea din față şi ambele pot fi dotate opţional cu cel mai nou sistem de tracţiune integrală -Real Time AWD cu Intelligent Control System. Garda la sol a fost mărită cu 38 mm pentru toate variantele şi ajunge până la o înălțime de 208 mm pentru un model cu motor pe benzină + AWD.

Primele livrări ale noului Honda CR-V, echipat cu motorul pe benzină VTEC TURBO de 1.5 litri sunt așteptate în toamna anului 2018, iar a variantei hibride abia la începutul lui 2019. Preţurile de asemenea vor fi anunţate mai târziu.

Honda CR V eu spec 2018 2

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/